Vidíte často stejné symboly? Zjistěte, co znamená srdce, kruh a další obrazce

Pokud se vám stává, že ve svém životě opakovaně narážíte na stejné symboly pořád dokola, zbystřete. Možná, že se vám vesmír snaží předat nějakou zprávu nebo poselství. Co znamenají jednotlivé obrazce?

Znamení, která vám vesmír dává, byste neměli podceňovat. Stačí být všímaví a více se rozhlížet kolem sebe. Možná, že uvidíte poselství, které se vám vyšší síla snaží předat prostřednictvím stále se opakujících symbolů a tvarů. Možná, že i díky nim budete moci lépe nasměrovat svou životní cestu.

Mohlo by vás zajímat: Magické rituály pro získání peněz. Jak si do života přitáhnout bohatství?

Srdce

Jestliže stále narážíte na symbol srdce, jedná se o znamení laskavosti, lásky, odvahy a statečnosti. Jste milující člověk s dobrým srdcem, který by se pro ostatní rozdal a vesmír se vám snaží říct, že to děláte správně. Disponujete silnou osobností, která i přes nezdary nepřestává bojovat a hledat světlo na konci tunelu. Jste upřímný a loajální člověk, který by pro milovanou osobu udělal cokoliv.

Kříž

Tento náboženský symbol značí ochranu. Jestliže prožíváte těžší životní období, můžete se spolehnout na to, že vše zvládnete. Symbol kříže slouží ve vašem životě jako jakýsi amulet, který vás bude chránit před těžkostmi a negativními vlivy. Dodá vám dostatek síly k překonání možných překážek, které se ve vašem životě objeví.

Křídla

Pokud často vídáte křídla, tak se s vámi snaží spojit andělé. Symbol křídel můžete vidět kdekoliv, ať už v přírodě – hejna ptáků, nebo třeba na náramku či tričku. Andělská poselství mohou být různá, nejčastěji komunikují prostřednictvím čísel, symbolů a dalších znamení. Andělé se vám mohou snažit sdělit informace týkající se vaší cesty. Budou se vás snažit nasměrovat, jak dál nebo případně i varovat před blížícím se nebezpečím. Naslouchejte jejich signálům, protože vám pomohou zvládnout to, co vás čeká v budoucnu.

Čtěte také: Jarní magie: Jak si do života přivolat lásku, štěstí a zdraví

Kruh

Stále se opakující tvar kruhu je symbolem ženskosti. V magii se považuje za nekonečnou energii, ženskost a život. Pokud stále dokola vídáte tento symbol, vesmír se vám zřejmě snaží sdělit, abyste přestala potlačovat sama sebe. Dejte průchod svým pocitům a touhám. Buďte sama sebou a nebojte se nechat vyjít na povrch celé své já. Zničte strach, který vás otupuje a udělejte krok vpřed.

Zdroj: visme.co

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.