Magické rituály pro získání peněz. Jak si do života přitáhnout bohatství?

Bojujete s finanční tísní nebo byste si jednoduše přáli mít více peněz na bankovním účtu? Vyzkoušejte některý z následujících magických rituálů na přitáhnutí hojnosti a blahobytu.

Tyto prastaré zvyky využívali už naši předci. V dnešní uspěchané a moderní době se od tradic, magie a nejrůznějších rituálu spíše odvracíme. Spoléháme se na technologie a s přírodou a myslí už příliš nepracujeme. Pokud vás ale láká představa, ve které něco takového vyzkoušíte, směle do toho. Určitě nemáte co ztratit. Na začátek je nutné říct, že během nejrůznějších rituálů je potřeba pracovat hlavně s vaší myslí. Věřte tomu, že to, na co myslíte, si do života snáze přitáhnete. Zaměřte se na to, jakým způsobem si věci přejete. Peníze vám nemusí spadnout do klína jen tak, ale zcela jistě se objeví možnost, způsob nebo příležitost, jak je získat.

Při jakémkoliv rituálu byste neměli zapomínat na jasný záměr. Ve vašich myšlenkách byste měli mít jasnou představu toho, čeho chcete dosáhnout. Myslete na to v přítomném čase. Opakujte si věty typu: „Mám peníze.“ A u toho si představujte například peněženku plnou peněz. Pokud při rituálech používáte svíčku, měla by být vždycky zelené barvy. To je barva, která symbolizuje hojnost a životodárnou sílu Země. Důležité je také načasování. Rituály byste měli provádět buď ve čtvrtek nebo v neděli. To jsou dny, které jsou nakloněny prosperitě. V neposlední řadě hrají roli nejrůznější předměty – může to být sůl, kameny (nejčastěji tygří oko, avanturín, sluneční kámen, eudialit, goldstone, citrín, pietersit), dýňová semínka nebo třeba cukr.

Mohlo by vás zajímat: Jak si přivolat nebo pojistit lásku? Zkuste kouzla našich babiček

Rýžový rituál

Rýžový rituál znali už starověcí Číňané. Je to nejlepší způsob, pokud potřebujete peníze rychle.

Budete potřebovat:

  • 6 kuliček černého pepře
  • rýži
  • 2 zelené svíčky
  • 2 sklenice s víčkem

Postup:

Sklenice omyjte horkou vodou, dbejte na to, aby byly opravdu čisté. Do každé sklenice vložte hrstku rýže a tři kuličky černého pepře, poté ji zavřete víčkem. Jednu sklenici nechte v jídelně a druhou v kuchyni. Pokud jsou tyto dvě místnosti spojené, umístěte je naproti sobě. Ke každé sklenici dejte jednu svíčku a zapalte ji, myslete při tom na to, čeho chcete dosáhnout. Nechte svíčky dohořet, pokud je budete muset uhasit dřív, nikdy je nesfoukávejte, ale použijte zhášedlo.

Čarodějnický rituál s cukrem a zlatými mincemi

Budete potřebovat:

  • cukr
  • zlaté mince
  • větší (širší) sklenici
  • menší sklenici
  • červenou stužku

Postup:

Do poloviny větší sklenice nasypte cukr. Do hromádky cukru vložte menší sklenici a do té vhoďte zlaté mince. Celé to obvažte červenou stuhou a u toho opakujte: „Hodně peněz.“ Poté sklenici umístěte co nejblíže ke vchodu, ale nepokládejte ji na zem.

Dýňový rituál pro znásobení úspor

Tento rituál je vhodný pro ty, kteří si spoří a chtěli by své jmění navýšit.

Budete potřebovat:

  • dýňové koření

Postup:

Dýňové koření lze zakoupit ve specializovaných obchodech se zdravou výživou nebo kořením. Důležité je, abyste tento rituál prováděli pět dní před očekávanou výplatou. Do hrsti si naberte koření a nasypte ho na libovolnou bankovku, kterou najdete doma. Poté s bankovkou začněte mávat před kterýmikoliv dveřmi v domě. Následně si trochou dýňového koření posypte nohy, přesněji řečeno chodidla, a to je vše.

Podívejte se na reportáž o vlivu zdražování na naši psychiku:

Sdílejte článek
Štítky peníze koření svíčka cukr rituál bohatství mince sklenice rituály životní styl spoření magie jak si přičarovat peníze

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.