Poselství andělů pro sobotu 6. května: Nepřehánějte to s prací a zaměřte se na vztahy

AURA - Měsíční horoskop na květen 2023

V posledních dnech jste možná pracovali až příliš. Dnešní karta vás nabádá, abyste se více zaměřili na své tělo a dopřáli mu nejen zdravé potraviny, ale také dostatek pohybu. Co dalšího byste měli dělat podle andělských karet?

Karta pro dnešní den: Král ohně

Král ohně symbolizuje moc, odvahu, rozhodnost a autoritu. Tato karta vás nabádá, abyste vylezli ze své ulity a postavili se ke všem nedořešeným záležitostem čelem. Buďte sebevědomí, asertivní, ale také inspirací pro druhé.

Mohlo by vás zajímat: Štěstí podle horoskopu: Lvi a Střelci patří k nejšťastnějším. Co ostatní znamení?

Odhalte své skryté schopnosti, naučte se něčemu novému, a pokud jste se ocitli v situaci, ve které si nevíte rady, nebojte se zeptat na radu zkušenějších. Máte po svém boku člověka, který je velmi charismatický, ve všem, co dělá, velmi profesionální a dokáže vás motivovat k lepším výkonům. Jestliže vám tento člověk nabídne spolupráci, neváhejte a pusťte se do toho. Přinese vám to spoustu zajímavých zkušeností a skvělých zážitků.

Máte-li před sebou náročný úkol, vrhněte se do něj právě dnes. Práce vám půjde skvěle od ruky, jste plní energie a svým optimismem nakazíte i všechny ostatní. Pokud jste ve vedoucí pozici, máte jedinečnou příležitost stmelit rozhádaný kolektiv a nastolit nová pravidla, která budou vyhovovat úplně všem. Máte totiž schopnost ostatní inspirovat a vést k dosažení společného cíle.

Přečtěte si: 5 nejmocnějších znamení zvěrokruhu, která vždy dosáhnou svého. Jste mezi nimi?

Věnujte dnes také pozornost svému životnímu stylu. Zamyslete se, jestli nepracujete příliš, zda vám zbývá čas také na zábavu a pohyb. Pokud trávíte většinu dne v práci, změňte to a spolu s tím změňte i jídelníček a pohybové návyky. Abyste mohli podávat skvělé výkony v práci, potřebujete zdravé a silné tělo. Jenže v poslední době jste mu příliš pozornosti nevěnovali, je čas, abyste to napravili.

Sdílejte článek
Štítky karty vztah rada výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů