Poselství andělů pro úterý 6. června: Na cestě je láska i nové pracovní příležitosti

AURA TÝDNE - Týdenní horoskop od 5.6 - 11.6

Dnešní den je plný slunce, radosti a splněných přání. Nezadaní se mohou těšit na novou lásku, zadaní na krásné chvíle s partnerem. Dařit se vám bude také v práci a při studiích. Co dalšího vzkazují karty pro dnešní den?

Karta pro dnešní den: Slunce

Karta Slunce v andělských kartách představuje radost, světlo a pozitivní energii a znamená to, že vás čekají samé úžasné věci, vše, nač sáhnete, se vám bude dařit. Dnešní den bude jedním slovem kouzelný.

Věci, které jste dlouhou dobu nemohli dokončit, dnes úspěšně uzavřete, všechna jednání, pracovní schůzky nebo zkoušky zvládnete na výbornou. Možné je také povýšení nebo zvýšení mzdy. Nenechávejte si pro sebe nápady, které k vám dnes přijdou, pokud se odhodláte a přednesete je vedení, budete mile překvapeni jejich nadšenou reakcí.

Čtěte také: 5 nejspolehlivějších znamení zvěrokruhu. Komu můžete nejvíce věřit?

Dařit se vám bude také ve vztazích. Ti, kteří na lásku dlouho a marně čekají, by se měli dnes pořádně rozhlížet kolem sebe, je totiž už velmi blízko. Zadaní prožijí krásný den se svou láskou. Přichystejte pro partnera překvapení v podobě společné večeře, zajděte na procházku nebo do kina. Společný čas si užijete na maximum a radostné pocity ve vás přetrvají ještě hodně dlouhou dobu.

Na cestě jsou také nečekané peníze, možné je dědictví nebo se vám vrátí peníze, se kterými jste již vůbec nepočítali a měli je za ztracené. Pokud půjdete kolem obchodu, kupte si los, štěstí je vám dnes nakloněno. A nemusí to být žádné drahé losy, pokud k vám má výhra přijít, přijde i s losem za pár korun. Věnujte se dnes sobě a svému dalšímu rozvoji. Co si tak udělat kurz angličtiny nebo španělštiny, zajít na zajímavou přednášku nebo na kurz společenských tanců? Všechno, do čeho se dnes pustíte, vám bude dělat radost.

Sdílejte článek
Štítky láska Slunce výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne