Potížistka týdne Veronika běžně jí těstoviny s kečupem. Uvaří zeleninové blafy

Oblíbená soutěž amatérských kuchařů se tentokrát odehrává v Praze a ve Středočeském kraji. V pátek napínavý boj skončí u hostitelky Veroniky, která se jako vegetariánka jistě vryla do paměti každého masožravce. Soupeři netuší, co si o ní myslet.

Pátečního vaření se ujme osmnáctiletá Veronika, která pozve soutěžící do domu, v němž žije se svými spolubydlícími. Dálkově studuje obchodní akademii, aby mohla pracovat a věnovat se kreativním činnostem. Ráda maluje a věnuje se rapu. Veronika miluje přírodu a zvířata, která chce chránit. Ráda by se brzy stala vegankou, takže vynechává ze stravy vše živočišného původu. To znamená i med, vajíčka nebo mléčné výrobky.

Do Prostřeno! šla kvůli tomu, aby soupeřům poskytla osvětu ohledně vegetariánství. Zapřisáhlí masožrouti si ale do svého způsobu stravování nenechají mluvit. Naopak „mučili“ Veroniku tím, že jí pokaždé na talíři přistálo nějaké maso. Ve čtvrtek kvůli debatě o zabíjení kuřat dokonce vznikl konflikt. Se soupeři si Veronika obecně příliš nerozumí a ostatní to cítí stejně. Ondřej si představuje, co se v pátek bude podávat, a má strach.

Podívejte se, co říkají soutěžící na předkrm:

Soutěžícím chybí maso

Na menu se objeví rajče se sýrem, vege soup, penne speciál a ovocná bomba. Pokrmy na první pohled působí jednoduše, to ale Veronika odmítá řešit. Přizná, že sama jí nejčastěji čínské polévky a těstoviny s kečupem. Jak na prima+ a vpodvečer na obrazovce uvidíte, v kuchyni je Veronika začátečník. Zeleninovou polévku připraví podle videa z internetu, pomazánku na předkrm koupí a ani rozdělit jogurt do skleniček s ovocem není nic pracného. Omáčku na hlavní jídlo připraví podle svého receptu. Povaří na ni cibuli s rajčaty a mozzarellou.

Soutěžící se jí u předkrmu zeptají, co vlastně jí. „To je takové moje tajemství. Jím, co studenti, čínské polévky, těstoviny s kečupem a tak,“ šokuje soupeře, kteří netušili, že si mohli odpustit složité recepty a Veronice jen zalít instantní polévku horkou vodou. Na jejím jídle si nikdo příliš nepochutná. Ondřejovi bude chybět maso, ostatním připadají pokrmy nedochucené. Dívejte se v pátek, kdo nakonec vyhraje.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.