Michal Dvořák na manželku prozradil, že chodí spát až v šest ráno. Je to nezdravé, říká

Michal Dvořák v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS

Populární český skladatel, producent a spoluzakladatel skupiny Lucie Michal Dvořák neustále potřebuje změnu, jak prozradil v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS. Manželka mu to ale toleruje, protože sama žije velmi hekticky. O víkendech je dokonce vzhůru až do šesti ráno a to je podle Dvořáka nezdravé.

Český skladatel a producent Michal Dvořák neustále potřebuje změnu. Rád se chvíli věnuje hudbě, pak zase třeba sportu. Moderátorce pořadu Povídej Radce Červinkové vysvětlil, že jeho manželka pro to má pochopení, protože sama žije hekticky až nezdravě.

Michal Dvořák pochází z rodiny, kde se téměř každý věnoval něčemu jinému. Díky tomu se i on sám dokáže věnovat různým oborům. „Máme v rodině sochaře, hudebníky, sportovce, do toho jsme jezdili na chalupy s Davidem Kollerem, kde jsme dávali dohromady první bedny. Zjistil jsem, že pro můj život potřebuji střídat vlivy a seberealizaci. Chvíli je to sport, chvíli muzika, baví mě si vybrat,“ řekl Dvořák v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

Přečtěte si také: Móresy manželky Michala Dvořáka. Čím slavná dýdžejka šokovala své soupeře?

Michal Dvořák je nejen producent a skladatel, ale i textař, autor filmové hudby, hráč na klávesové nástroje, zakládající člen skupiny Lucie a autor projektu Vivaldianno. Nyní také spustil v Soulu v Jižní Koreji projekt iMucha. Mimoto spolupracoval například s Hansem Zimmerem. Na kontě má řadu ocenění a také je zakladatelem Mezinárodního festivalu filmové hudby a multimédií Poděbrady.

„Neustále potřebuji změnu. To je ale asi vrozené. Naopak se to snažím krotit, ale v určitých činnostech je to ku prospěchu,“ přiznal v pořadu Povídej.

Manželka ho toleruje

Spoluzakladatel oblíbené kapely Lucie už roky tvoří stabilní pár s Lucií Dvořákovou alias DJkou Luccou. Ta má pro jeho nabitý život pochopení, protože sama žije díky svému povolání hekticky.

„Moc se nevidíme. U dětí se střídáme,“ upřesnil Dvořák. „Má komplikované řemeslo v soužití s jakýmkoliv druhem normálně žijících lidí. Celou noc hraje, spát jde v šest ráno. V pondělí to ale musí prohodit,“ vysvětlil. „Myslím si, že to není úplně zdravé,“ doplnil.

Skladatel Michal Dvořák v rozhovoru s moderátorkou Radkou Červinkovou zavzpomínal také na vyrůstání, ale i na začátky s kapelou Lucie. Celý rozhovor si můžete poslechnout v premiérovém dílu pořadu Povídej v sobotu 2. září od 21:25 na CNN Prima NEWS.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.