Před námi je poslední den v roce. Můžeme si v něm zajistit štěstí a spokojenost

Před námi je poslední den roku 2022 a vy se možná trápíte nevyslovenými přáními a tužbami. Možná si na někoho myslíte a nemáte dost odvahy se mu ozvat. „ Ale právě dnes vy sami můžete rozhodnout o své šťastné budoucnosti,“ tvrdí známá numeroložka a spirituální koučka Monika Ben Thabetová.

Mám, či nemám?

Poslední den v roce 2022 si přímo říká o řešení mezilidských vztahů. Možná se vám honí hlavou: „Napíšu mu, nebo nenapíšu?“ Když se mu ozvu, budu vypadat jako slaboch, který se vnucuje. Když nenapíšu, může si to vykládat jako nezájem. Pěkné dilema. Nebylo to lehčí, když jsme byli malí, drželi v ruce kopretinu a otrhávali její okvětní plátky se slovy: „Mám, nemám?“ Verdikt padnul za nás. Nebo jsme rozpočítávali vagóny projíždějícího vlaku a doufali, že jejich sudý nebo lichý počet odpoví na naši otázku. Náhoda rozhodne za nás.

Teď v zimě bez pomoci dvanácti měsíčků sotva seženeme kopretiny z rozkvetlé louky a nezbude nic jiného, než se spolehnout sami na sebe a naše vlastní rozhodnutí. Co vám radí vaše srdce, když přemýšlíte nad tím, jestli máte zavolat, poslat SMS a popřát někomu sobě milému vše dobré do nového roku? Neustálým přemítáním se připravujete o cennou energii. Už jen tím, že onu myšlenku, která zbytečně zabírá místo dalším, hezčím, konstruktivnějším věcem, nosíte v hlavě, ztrácíte čas a klid v duši. Jak z toho ven?

Zažehnejte všechny konflikty

Osvoboďte se od tohoto svíravého pocitu a napište. Odpověď neočekávejte, nechejte toho druhého, ať si dělá, co chce, zkrátka to vypusťte. Možná si řeknete: „To se snadno řekne, ale hůř udělá.“ Věřte mi, je to jednodušší, než se zdá, záleží jen na vás. A mám ještě jednu radu. Čeká nás poslední den v roce 2022, který mimo jiné zosobňuje vztahy, lásku a harmonii. Zkuste ještě chytit „štěstí za pačesy“ a využít jeho energii, jak nejlépe můžete. Vezměte svůj mobil do ruky s čistým a dobrým úmyslem, ten se vždy počítá. Svými zprávami a novoročními přáními nepřilévejte olej do ohně, naopak buďte vlídní, laskaví a velkorysí, všechny spory a konflikty uhaste. Vaše nová tři sta šedesát pět dnů dlouhá cesta právě začíná. Tak ať je pro vás co nejšťastnější.

  • Monika Ben Thabetová je spisovatelka, numeroložka a spirituální a korporátní koučka. Narodila v roce 1976 v Brně do smíšené česko-súdánské rodiny. Celoživotně se věnuje numerologii, kterou nejdříve brala jako zábavu, a poté, co pochopila, že lze prostřednictvím této tradiční nauky pomáhat lidem, vytvořila vlastní systém nazvaný „Tajná moc čísel“. O numerologii vydala již tři knihy. V Kanadě „The Secret of Numbers“, v Itálii „Uno, due, tre, parliamo di te!“ a v Česku knihu s názvem „Tajná moc čísel“. Po Evropě i Česku organizuje přednášky a kurzy.

Zdroj: Autorský text numeroložky Moniky Ben Thabetové

Jaký bude rok 2023 podle astrologie?

Další horoskopy na rok 2023

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.