Co bych mu dnes řekla? Že mu za všechno děkuji, vzpomíná na Dana Nekonečného osudová žena

Uběhlo pět let od chvíle, kdy do žlutého bláznivého nebe odešel zpěvák Daniel Nekonečný (†52). Milovník života, dobré nálady, tance, hudby a především rozkoší, skonal ve svém domě v Řeporyjích 23. března 2019. Hlas vždy usměvavého šoumena dál zní v uších fanoušků a stále na něj myslí také jeho životní partnerka Zuzana Kardová. Ta pro Prima Ženy popsala, jak na svého muže vzpomíná.

Daniel Nekonečný do světa showbyznysu vstoupil coby zpěvák kapely Laura a její tygři. Oblíbené hity Sexy Hafanana či Jsem boss pak nahrál se skupinou Šum svistu. Milovník žluté barvy a divokého života odešel nečekaně v pouhých dvaapadesáti letech. Podle výsledků pitvy byl příčinou smrti infarkt myokardu způsobený neléčeným vysokým tlakem.

Čtěte také: Dan Nekonečný by oslavil 55: Pracoval v porodnici. Toužil po dětech, ale nedočkal se

Dan Nekonečný chybí nejen na hudební scéně

Jak na svého zesnulého partnera po letech vzpomíná partnerka Zuzana Kardová? „Jak mi dnes je? Blbě. Už od rána to na mě dolehlo... Přestože je to už několik let, na Dana myslíme pořád. Předevčírem jsme byli na hřbitově a má to tam teď opravdu krásné. Doma si dnes zapálíme svíčky,“ uvedla pro Prima Ženy Zuzana Kardová. Dan Nekonečný se staral také o její dceru Terezu, kterou bral jako vlastní.

„Kdybych mu teď mohla něco říct, tak by to bylo to, že mu za všechno z celého srdce děkujeme. Samozřejmě, že těch společných devatenáct let nebylo vždy vše jen zalité sluncem. Ale to, jak on uměl prožívat život a vážit si rodiny, si nejvíce uvědomuji až zpětně,“ uvedla Kardová pro Prima Ženy.

Přečtěte si: Hrob zpěváka Nekonečného se stal terčem zlodějů. Jste chudáci, zlobila se partnerka

„Vybavují se mi nyní ty naše společné snídaně. Každý den ode mě jedl ta stejná vajíčka a přesto si vždy pochutnával. Já samozřejmě vařila dvě jídla, ale on vždy chtěl vajíčka. A pak mi říkal: Zuzi, ty máš takové štěstí, že mě máš... Ale myslel to vlastně naopak, on mi vlastně chtěl říct, že má štěstí, že mě má, a říkal to při jídle,“ dodala Paní Zuzana, než ji přemohly slzy.

Dan Nekonečný navždy odešel před pěti lety:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.