Celebrity

17. května 2023 12:05

Vanesa Havlíková

Arabela Jana Nagyová se vdala celkem třikrát: Každý muž si zaslouží dítě, říká

Show Jana Krause (19) - upoutávka

Legendární představitelka Arabely ze stejnojmenného seriálu Václava Vorlíčka, herečka Jana Nagyová (64), se v Show Jana Krause rozpovídala o své herecké kariéře, od které si musela dát na téměř třicet let pauzu. Zavzpomínala na nepříjemnou autonehodu a promluvila o životě se třemi muži, se kterými má tři děti.

Představitelce krásné princezny Arabely, herečce Janě Nagyové, zajistila role v kultovním seriálu nesmrtelnost mezi českými diváky. Málokdo možná ví, že se v oblíbené pohádce mihl i moderátor Jan Kraus.

„Seriály jsou v Česku obecně velmi oblíbené,“ myslí si Nagyová, jejíž další herecké úspěchy a deset let působení na Nové scéně Národního divadla byly právě tímto seriálem zcela zastíněné. Poté se v roce 1987 vdala a odstěhovala se s manželem do SRN. „Musela jsem ještě zaplatit všechny školy, měla jsem velké komplikace s vycestováním, samozřejmě mě nechtěli pustit,“ vzpomíná.

Mohlo by vás zajímat: Z princezny královnou. Představitelka Arabely Jana Nagyová se vrací do pohádky

Od herectví si dala téměř třicet let pauzu

„Říkali si, tu Arabelu nechceme pustit, a ještě do kapitalistické ciziny,“ vysvětluje. V Německu pak na hereckou kariéru rezignovala. „Byla jsem paní v domácnosti a starala jsem se o manžela a o děti,“ popisuje s tím, že počátkem devadesátých let v Česku ještě stihla natočit film Pozemský nepokoj.

„To byl můj poslední hraný film. A v devadesátém třetím, když byla v Bratislavě premiéra filmu, jsem zažila strašnou autonehodu na dálnici mezi Bratislavou a Prahou. Bylo to strašně vážné, ale měli jsme díky bohu dobré auto a všichni jsme zůstali naživu. Tím se měla ukončit moje kariéra. Naštěstí se ukončilo jen filmování a moje zdraví zůstalo nedotknuté.“

Přečtěte si také: Zapomenutá herecká hvězda Eva Hudečková. Proč ukončila kariéru a co dělá dnes?

Tři manželé, tři děti

Herečka dlouhodobě žije v Rakousku, kde s manželem vychovávají své tři děti a žijí pohádkový život. „V devadesátém osmém roce jsem odešla s celou rodinou do Rakouska a žila jsem v Innsbrucku,“ vypráví s tím, že z Rakouska se následně odstěhovala opět do Německa, kde se ještě dvakrát vdala.

„Tři manželé, tři děti,“ odpovídá se smíchem na otázku, kolik má dětí. „Každý muž si zaslouží, aby mu jedna dobrá žena darovala – co mu může na světě darovat lepšího – jedno dítě,“ dodává.

„U nás jsou velké rozdíly, protože každý táta byl jiný. A protože se třemi manželi v jedné domácnosti žít nemůžu, měla jsem na děti vliv hlavně já.“ S prvním mužem, slovenským hokejistou, prožila šest let. Poté, co se rozešli, začala žít s Němcem, kterého poznala v Rakousku. Třetí manžel, se kterým je už 23 let, je rovněž Němec a žijí spolu spokojeně v Německu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.