Celebrity

22. prosince 2023 21:15

Kisa Císařová

Předvánoční setkání krásek z Playboye: Raperka Sharlota neuhlídala výstřih

Předvánoční večeře krásek a Playmates

Do Štědrého dne pořád pár dnů schází, pořádnou nadílku ale sexbomby z Playboye už předvedly na společné večeři. Nadité výstřihy, obnažené nohy a kulaté zadečky v upnutých šatičkách – to všechno bylo k vidění. Přípravu a styling totiž sexy dámy nepodcenily. Naopak Raperka Sharlota spíš přecenila sílu knoflíčku, který držel její výstřih.

„Jelikož jsme dneska v Asian Temple, chtěla jsem zvolit,“ začala vyprávět Sharlota pro Primu, když v tom jí rupnul knoflíček ve výstřihu. Jelikož je ale raperka ostřílená a zkušená, když přijde na vystupování před lidmi, nenechala se selháním svých šatů rozhodit.

„Jen co jsem to řekla, hned se mi normálně urval knoflíček na šatech. Chápete to? Každopádně volila jsem střih do asijského stylu,“ vysvětlila Sharlota v odpovědi na otázku, podle čeho volila outfit na večer, na který jí vyneslo pozvání pózování pro titulku Playboye v listopadu 2021. To Sonia Edde, která se objevila na titulní straně v dubnu 2020, by se ten večer mohla prezentovat jako Rudá Sonja.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Sharlota promluvila o potetovaném těle. První kérka pro ni má hluboký význam

Dorazila totiž v asymetrických šatech s průstřihem na boku, a ani v potemnělém klubu nešla přehlédnout jejich sytě červená barva. Než je ale Sonia vybrala, dalo jí to docela zabrat. Na ten pravý outfit natrefila až po poradě s kamarádem a marketingovým manažerem Playboye v jedné osobě Jánem Bulkou.

„Zavolala jsem mu, poslala mu fotky pěti šatů a on řekl: Tyhle si vezmi Ano, radila jsem se. Říkala jsem si ale, že zvolím něco červeného, když jsou ty Vánoce,“ prozradila se smíchem Sonia Edde. V černých krátkých šatičkách dorazila DJ Andrea Pomeje alias kráska z titulky ze začátku roku 2019. Ani ona nevynechala příležitost odhalit výstřih, udělala ale všechno proto, aby neukázala víc, než zamýšlela.

„Jsou to takové jednoduché šatičky. Samozřejmě to mám pojištěné tak, abych při večeři nebyla nervózní,“ prozradila dýdžejka s úsměvem a naznačila použití oboustranné tělové lepicí pásky. Rebelující misska Julie Hojdyszová známá tím, že odmítla přijmout korunku, se na večeři ostatním pochlubila vydáním, pro které zapózovala a které se právě objevilo na stáncích. Ostatní ji tak přivítaly v tomhle exkluzivním klubu, který je vyhrazený jen těm nejkrásnějším a nejvíc sexy ženám. Ovšem nejen fotky a časopisy byly tématem společné večeře. Hovory se samozřejmě stočily k blížícím se Vánocům. Která kráska už má nakoupené dárky, kterou to teprve čeká a která na to letos kašle? A co každoroční vánoční evergreen, který se řešil, řeší a řešit bude. Hrášek v salátu ano nebo ne? Co na to krásky z titulky se dozvíte ve videu v úvodu článku.

Sdílejte článek
Štítky večeře Vánoce styl Andrea Pomeje Playboy oděv Šarlota Frantinová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.