Premiérové díly Policie v akci sledujte na Primě už od 14. srpna

Danuše Doudová radí, jak na rande ze seznamky

Užijte si nejnovější příběhy populární dokureality Policie v akci plné zásahů i napětí. Nenechte si od 14. srpna ujít napínavé situace – každý všední den na Primě.

Policie v akci přináší nejen náhled na policejní práci, ale také na situace, které mohou potkat kohokoliv. Jednotlivé případy, jež dvojice policistů řeší, jsou stále zajímavější a kromě napětí přinášejí také návod, jak se v krizových situacích chovat. Je totiž dobré být připravený.

  1. Co o pořadu potřebujete vědět? Policie v akci je pořadem, který vychází z formátu podobného tomu, který je vysílaný v Německu. Na obrazovkách FTV Prima se objevuje od října 2017.
  2. Nejedná se o zpravodajský či reportážní pořad, ale jasně definovaný formát dokureality, který zpracovává skutečné události tak, aby byly pro diváka přitažlivé.
  3. Velmi oblíbené jsou díly, které na sebe navazují.
  4. V pořadu se objevují akce, na nichž je vidět filmařsky zpracovaná policejní práce.
  5. Policie v akci má odborného konzultanta, který při natáčení dohlíží na správný průběh zásahů. Příběh je i přesto pro diváky zajímavý a poučný.

Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, nebo i větší konflikty a podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu.

Sdílejte článek