Životní styl

4. května 2023 12:30

Komerční sdělení

Přemýšlíte o nuru, nebo tantrické masáži? My vás přesvědčíme, že je to skvělý nápad!

Když uslyšíte slova nuru a tantra masáž, jaké obrazy se vám vybaví? Relaxační lázeňský den? Intimní odpoledne s partnerem? Každý si asi představí něco jiného, ale co to doopravdy znamená, ví jen málokdo. Tak se na to pojďme podívat.

Co je to nuru masáž?

Zjednodušeně řečeno, nuru masáž je erotická masáž, která pochází z Japonska. Masérka využívá k masáži klienta celé své tělo a poskytuje tak více tělesného kontaktu než u klasické masáže. Slovo „nuru“ pochází z japonského slova pro „kluzký“. Proč? Klient i masérka jsou pokryti masážním gelem Nuru. Gel je bezbarvý, bez zápachu a ve skutečnosti je vyroben z přírodních řas Nori!

Pro některé páry může být nuru masáž právě tím, co potřebují, aby okořenili svůj milostný život. Být pokrytý gelem a klouzat po partnerovi může nejen vytvořit nové pocity. Můžete objevit více než jen fyzické spojení. Nuru masáže jsou svou povahou intimní a mohou proto zlepšit emocionální spojení. Ve skutečnosti japonská kultura vnímá nuru masáž jako duchovní cestu.

Měli byste si objednat nuru masáž?

Tak co, máte chuť skočit na tento nejnovější trend a lehnout si na masážní stůl? No, záleží na tom, co hledáte. Pokud chcete, aby tradiční masáž promnula unavené svaly, nuru masérka nebo společnice pro vás nemusí být tou správnou volbou. Ale pokud hledáte probuzení vašich smyslů, emocí a možná i erotického náboje, je tento typ masáže tou nejlepší volbou, ještě s tantrickou masáží, o které si povíme níže.

Co je tantrická masáž?

Jedná se o typ masáže, která je známá svými sexuálními prvky. Je v tom však víc než jen sex. Primárním cílem tohoto typu masáže je dosažení duchovní a fyzické harmonie. Zahrnuje také prvky správného dýchání, meditace a všímavosti, které nemusí být nutně sexuální. Přesto může tento typ masáže prospět i mužům i ženám. Níže jsou uvedeny některé z důvodů, proč byste to měli vyzkoušet.

Jedním z hlavních důvodů, proč lidé vyhledávají masážní terapii, je snížení stresu a úzkosti. Tantrická masáž může pomoci snížit srdeční frekvenci a hladinu kortizolu a může také podpořit relaxaci zvýšením hladiny oxytocinu nebo hormonu dobré nálady

Jednou z nejlepších výhod tohoto typu masáže je, že může pomoci zlepšit vaše duševní zdraví. Pokud se ve svém životě potýkáte s velkým množstvím stresu, pravidelné erotické masáže tohoto druhu mohou být skvělým způsobem, jak jej zvládnout. To lze přičíst skutečnosti, že když si dopřejete tento typ masáže, může to pomoci uvolnit endorfiny v mozku.

Pokud trpíte bolestmi hlavy nebo migrénami, masáž se sexuálními prvky může být skvělým způsobem, jak si je ulevit. Může totiž pomoci uvolnit napětí ve vašich svalech, což může pomoci snížit intenzitu bolestí hlavy a migrén.

Typy tantrických masáží:

Lingam masáž je starodávná indická praxe, která je prospěšná pro sexuální zdraví mužů. Masáž zahrnuje stimulaci lingamu neboli penisu pomocí tlaku a tření. Předpokládá se, že zlepšuje oběh a zvyšuje výdrž.

Yoni masáž je typ masáže speciálně navržený pro ženy a zaměřuje se na vagínu. Může to být velmi intimní zážitek a může pomoci uvolnit jakékoli napětí, které můžete cítit v oblasti pánve.

Nuru masáž a tantrická masáž jsou oba druhy erotických masáží, ale liší se v mnoha ohledech.

V prvé řadě je to původ. Nuru masáž pochází z Japonska a využívá speciálního gelu vyrobeného z mořských řas, zatímco tantrická masáž má kořeny v hinduistické a buddhistické kultuře a využívá techniky jako dechové cvičení, vizualizace a meditace.

Druhý, aspektem, který je od sebe odlišuje, je cíl jednotlivých masáží. Nuru masáž je zaměřena na fyzickou stimulaci a uvolnění. Tantrická masáž je zaměřena na celkové oživení a harmonizaci těla a mysli.

Masáže používají i odlišný typ technik. Nuru masáž se provádí pouze pomocí těla, zatímco tantrická masáž zahrnuje také dotek rukou a dechové cvičení.

A jak už bylo řečeno nuru masáž využívá speciální gel na bázi mořských řas, zatímco tantrická masáž může používat různé oleje a vůně k podpoře relaxace a uvolnění.

Oba druhy masáží mohou být intenzivní a osobní zážitky, které podporují důvěru a otevřenost. Proto je důležité vybrat si kvalitního a zkušeného maséra, nebo společnici, která se tomuto typu masáží dlouhodobě a intenzivně věnuje a zajistit si vhodné prostředí pro tuto intenzivní zkušenost.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.