3 zásadní momenty ve vztahu Kůstky a Boothe

Kůstka a Booth patří k oblíbeným televizním párům. Za 9 řad populárního seriálu už stihli ledacos – vedle objasňování vražd a stíhání pachatelů spolu začali i chodit, počali dítě a před "pár díly" měli i svatbu. Připomeňte si pár pěkných i napínavých momentů, které spolu ti dva zažili.

Další díl premiérové řady seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý ve 20.15 na Prima love. Co uvidíte v tomto díle? Dvojice rybářů najde v rákosí v jezeře ostatky ženského těla. Kůstka a kolegové ji brzy identifikují. Jde o mladou ženu z Afghánistánu, která spolupracovala s vládou a zjišťovala informace o teroristech. Motivů a podezřelých je tak hned několik…

Líbání pod jmelím

Jednou z (mnoha) oblíbených scén je například speciální polibek Kůstky a Boothe pod jmelím ve vánočním díle Santa in the Slush. (3x9). Ačkoliv spolu ústřední duo začalo chodit až dlouho poté, už tehdy nebyl ten polibek úplně přátelský. Chemie mezi Emily a Davidem funguje na výbornou!

Zachránili si krk

Před nedávnem jsme tu zmiňovali jednu z nejbrutálnějších vražednic seriálu – Hrobařku. Ta šla po krku i Brennan a Hodginsovi – pohřbila je v autě v dílu Aliens in the Spaceship (2x9). Všechno naštěstí dobře dopadlo a fanoušci oceňují i scénu, kdy zachráněná Kůstka skončí vystrašenému Boothovi v náručí.

Nicméně Hrobařka si později (The Hero in the Hold, 14x4) políčí i na Boothe. A tentokrát ho dramaticky pro změnu zachraňuje Kůstka v helikoptéře. Booth je totiž uvězněn na širém moři v lodi, která má vybuchnout.

Nějak se to komplikuje

A teď ještě "přitvrdíme". Pořádné překvapení čekalo fanoušky v šesté řadě (6x23, Change in the Game), kdy Kůstka Boothovi oznámí, že je těhotná. Jeden z nejzásadnějších momentů jejich vztahu tvůrci seriálu šoupli na konec série, malá Christine přišla na svět až v sedmé řadě.

Další díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý ve 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.