5 perliček, které nevíte o Davidu Boreanazovi

David Boreanaz – oblíbenec mnoha fanoušků seriálů Buffy a také jedna ze dvou hlavních postav Sběratelů kostí. Než vyrazíte s „jeho“ Boothem a Kůstkou za dalším kriminálním dobrodružstvím, mrkněte na pár zajímavostí o tomto šarmantním herci.

Další díl premiérové řady seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý ve 20.15 na Prima love.

Slovenské kořeny

Z otcovy strany má, jak už jméno napovídá, třiačtyřicetiletý herec italské předky, z té matčiny však jeho kořeny sahají do Irska, Německa, Švýcarska, Francie a také na Slovensko! Nicméně Boreanaz je newyorský rodák.

Šťastné venčení

Přelomovou roli ve své kariéře Angela v Buffy: Přemožitelce upírů prý David Boreanaz získal díky tomu, že zaujal souseda, když venčil psa. Byl doporučen kolegovi Josse Wheddona Martimu Noxonovi. Boreanaz, který do té doby hrál divadlo a točil reklamy, šel na zkoušku a vyhrál.

Škádlili ho kvůli otci

Poměrně neobvyklou záležitost zažíval Boreanaz jako školou povinný. Jeho otec totiž pracoval jako meteorolog a když neklapla předpověď a bylo ošklivé počasí, spolužáci si Davida dobírali.

Za kamerou

David není „jen“ herec, zkusil si i práci za kamerou. Režíroval několik dílů Sběratelů kostí – včetně jubilejní 100. epizody populárního seriálu. Nové dovednosti se vždycky hodí!

Oženil se na svátek

David a jeho manželka Jaime si vybrali speciální den pro svou svatbu. V roce 2001 se totiž vzali na Den díkuvzdání. Jestli se jako součást svatebního menu podával krocan, není známo.

Další díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý ve 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.