Balet? S tím si budou muset poradit cukráři z Fantastických dortů

Každé pondělí můžete sledovat reality show Fantastické dorty ve 20.15 na Prima love. Tři přední cukráři soutěží o deset tisíc dolarů. Cukráři musí vytvořit nejméně 1,5 m vysoký dort za 9 hodin, jindy to trvá celé dny. A tentokrát se budou snažit o dort ve stylu baletního Louskáčka.

Výhercem reality show může být jen jeden a o něm rozhodnou tři porotci – George, Margaret a Leigh. Soutěžící musí přesvědčit nejen porotu, ale i zákazníka. Dnešními soutěžícími jsou John, Beryl a Anna. Dnešním zákazníkem je David, zástupce baletu Long Beach.

Kdo dostane za trest půlhodinovou pauzu?

Odpočítávání již začalo – tentokrát se dva týmy rozhodly pro stejný motiv vánočního stromku, takže na konci bude velmi zajímavé porovnat podobné dorty. Když uběhly přibližně tři hodiny času, tak George oznámil test dovednosti. Vítěz nařídí jednomu ze zbývajících dvou týmů půlhodinovou pauzu. V dnešní soutěži jde o vytvoření stuh z fondánu, soutěžící mají 15 minut. Soutěž vyhrála Beryl a ta vyřadila Johna a jeho tým. Zatímco John seděl a koukal, jak ostatní pracují, u Beryl v týmu to začalo skřípat. Beryl neumí vést svoje lidi.

Další vyloučení na půl hodiny dovede zničit další tým

Po návratu Johnova týmu se musí John vypořádat s velkým zpožděním. Všechny týmy postupují v přípravě dortů, když je vyruší George a David, který chce přihlížet přípravám dortů. Soutěžící se pokoušejí na zákazníka zapůsobit. Dalším přerušením příprav je ochutnávka dortů, jejíž vítěz bude moct opět vyloučit jeden tým na půl hodiny ze hry. Vítězem se stal John a ten vyřadil Annu a její tým. Zatímco Anna odpočívá, Beryl přenechává velení svého týmu jedné z asistentek. Situaci nezvládla a nyní se začíná psychicky hroutit. Když se Anna vrátila do hry, měl její tým spoustu práce a musel se rozhodnout, které detaily vynechat. U Johna nastaly problémy s postavou prince.

Všechny týmy mají v poslední hodině dost problémů a prakticky nikdo nestihl dokončit svůj dort včas, každému dortu tak něco málo chybělo. Odpočítávání je u konce a nyní nastávají nejnapínavější chvíle – týmy musí převézt své dorty do vedlejší místnosti, kde je bude soudit porota. Všechny dorty převoz přežily, soutěžící si vyslechli chválu i kritiku, ale výhercem deseti tisíc dolarů se může stát jen jeden. Nakonec vyhrál John, a to i přes absenci detailů, které měly Beryl a Anna dokonale propracované.

Fantastické dorty uvidíte dnes na Prima love ve 20.15!

Zaujal vás dort na obrázku? Tak se podívejte na jeho RECEPT tady.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.