Castle na zabití: Opravdu se dva hlavní představitelé tak nenáviděli?

V květnu minulého roku oznámila představitelka Kate Beckettové, že do deváté řady už nenastoupí. Média začala spekulovat o tom, že je to kvůli jejímu kolegovi, s kterým se prý nesnášeli. Kde je pravda?

Na Primě LOVE můžete sledovat poslední, osmou řadu seriálu Castle na zabití. Jak jsme vás informovali, Castle na zabití je jedním z mnoha amerických seriálů, které v roce 2016 skončily. Ačkoliv u Castla byl ukončovací proces o dost komplikovanější než u ostatních.

Co uvidíte v úterý ve 20.15 na Primě LOVE? Castle odjíždí do Los Angeles. Chce zjistit, co se s ním dělo během dvou měsíců, na které se nepamatuje. Současně je přizván ke spolupráci Spolkem největších detektivů…

Pláč Stany Katic na place

O rozhodnutí Stany Katic se dále neúčastnit natáčení deváté řady se šuškalo už dlouhou dobu. Tvůrci seriálu dokonce přiznali, že s odchodem Stany Katic se počítalo během příprav na osmou řadu, tu nakonec hlavní představitelka ještě dotočila. Do deváté řady už Stanu však nikdo nedostal a její rozhodnutí mělo i velký vliv na ukončení seriálu.

V ten moment se znovu rozdmýchalo v amerických médiích národní tajemství: jak moc se vlastně musí nenávidět dva herci, kteří představují milence a společné vyšetřovatele. Z nepotvrzených zdrojů šířících se v televizním showbyznysu se člověk doslechl jen jednu odpověď: hodně.

Show se jmenuje Castle na zabití

US Weeklypsal o tom, že Nathan Fillion (Richard Castle) herečku často šikanoval na place. Podle jeho zdroje Stana Katic nejednou plakala v šatně. Zároveň dodal, že Nathana prý ve štábu nemělo rádo hodně lidí. A prý to nebylo Stanou Katic, která se vždy chovala jako profesionálka.

Zdroj US Weekly tak dost možná reagoval i na zprávu deníku The Daily z roku 2011, kdy médium přineslo zprávu o tom, že dvě největší hvězdy seriálu se vysloveně nemohou vystát. Stana Katic je prý žena, která touží po tom, aby ji chtěl každý muž, což Nathan Fillion rozhodně nedělá, proto mezi nimi existují zásadní problémy i na profesní úrovni.

Po šesté řadě se údajně Nathan Fillion nechal slyšet, že televizní show Castle na zabití má ve jménu "Castle", takže by měl být hlavně o něm. Během osmé řady se jejich vztahy prý už tak vyhrotily, že když jeden přišel na plac, druhý odešel, což by vysvětlovalo celý děj osmé řady, kdy oba dva herce spolu moc často nevídáme.

V každém případě musíme podotknout, že Stana Katic se od těchto zpráv oficiálně distancuje, stejně jako Nathan Fillion.

Sledujte poslední řadu Castla na zabití každé úterý ve 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.