Cindy Crawford se v sobotu objeví na Prima love!

Jaké to je dozvědět se, že váš rodič není vaší biologickou matkou? Lauren se tento šokující životní fakt dozvídá a je rozhodnuta pravou matku najít, ta však již dlouhá léta střeží velké tajemství…

Film Tajemství mé matky vypráví o Lauren (Nicole de Boerová), která zjistí, že je těhotná. U večeře novinkou překvapí manžela Dennise (Yannick Bisson). Je dojatý a těší se na prvního potomka. Druhý den jde Lauren radostnou novinu oznámit matce. Ta má pro ni méně milé překvapení... Řekne jí, že je adoptovaná.

Mladá žena je chvilku v šoku a poté se rozhodne najít pravou matku a otce. Manžel Dennis je právník, a tak požádá soukromého detektiva, aby o manželčiných rodičích zjistil co nejvíc. Vyjde najevo, že Lauřina matka žije, ale otec je neznámý. Lauren a Dennis se vydávají za nově objevenou matkou jménem Evelyn (Barbara Nivenová).

ZNÁTE JEŠTĚ JINÉ TOPMODELKY, KTERÉ SE OBJEVILY NA FILMOVÝCH PLÁTNECH? Ty najdete ZDE.

Nezastihnou ji, a tak se ubytují v romantickém hotelu. Druhý den se pokoušejí sehnat o Evelyn nějaké informace. Vypátrají Jonase (Rob Stewart), bratra Evelyn. Prosí je, ať nechají sestru na pokoji. Když její snoubenec zabil jejího otce a dostal za to doživotí, prožila si peklo. Lauren s Dennisem přesto jedou k Evelyn znovu. Konečně otevře – jenže v tu chvíli přijede Jonas a opět se setkají s odporem.

V jaké roli se objevuje Cindy Crawford? Nechte se překvapit a podívejte se na její herecké umění v sobotu na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.