Duff z Božských dortů se vrací! Tentokrát bude péct bitevní lodě

V pondělí se na Prima love znovu vrátíme po božské Markétě k božskému Duffovi. Ano, to je ten muž, který vám upeče jakýkoliv božský dort. Tentokrát se bude snažit o historické napodobeniny bitevních lodí!

Do Charm City Cakes přijde objednávka od manželky spisovatele Toma Clancyho. Chce kopii londýnského Toweru. Duff zjistí, že je Tom jediným americkým civilním členem královské gardy. Tower bude jen na ozdobu, pouze z nejedlých materiálů. K němu se navíc udělá několik menších k jídlu. Oslava proběhne na bitevní lodi USS Jersey.

V tomto díle se samozřejmě můžete těšit i na stresové situace. Upéct takový dort totiž není žádná legrace. Někdy se dokonce dva cukráři rozcházejí i ve svých vizích, jak by měl dort vypadat!

Svatební dort pro bývalého spolužáka!

Další dort je pro Duffova bývalého spolubydlícího z prváku na vysoké, který se žení. S Duffem to neměl jednoduché, takže se mu chce výtvorem omluvit za vše, co mu provedl. Sladkost bude tematicky inspirována marylandským Chesapeake Bay. Květiny, krabi, plážová tráva a všechno, co si představíte pod svatební pohodou... Vyrobí ho Anna. Její dílo ale vůbec neodpovídá Duffovu návrhu. Není to poprvé, kdy se ve svých vizích neshodnou. Co se stane mezi dvěma pečícími kreativci?

Elena připravuje nákres na dort v podobě Tutanchamonova sarkofágu, který si zákaznice objednala k manželovým 40. narozeninám.

Duff řeže odlehčený plast a pískavý zvuk jde všem na nervy. Na pomoc si vezme Geofa, který dříve stavěl architektonické modely.

Božské dorty uvídíte na Prima love ve 20.45 hned po pořadu Božské dorty od Markéty!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.