Jak vypadá ženská žárlivost? To uvidíte v sobotu na Love

Sobotní večer přináší na Prima love další příběh ze života. Tentokrát uvidíte, čeho všeho je schopná žárlivá žena. Žárlivost je jedna z nejošklivějších vlastností, říkají jedni. Ti druzí tvrdí, že zdravá žárlivost je ve vztahu potřeba. Ale co taková Allison z kanadského filmu Ženská msta?

Vy sami můžete v sobotu večer říct, jestli Allison a její pohnutky chápete. Allison milovala Briana celým srdcem. Jenže právě kvůli její až nezdravé lásce ji muž opustil. Ona se však rozhodla pomstít. A nezastaví ji ani jeho nová žena…

Kathryn a Brian jsou spolu šťastni. Brian vzpomíná na manželku a na poslední hrozný vztah. Netuší však, že jeho poslední přítelkyně Allison je tajně sleduje. Dokonce vnikne do domu a soptí, že jí ho Kathryn ukradla. Nehodlá se s rozchodem smířit a pochopit ho. Allison nejdřív zavraždí Brianovu sestru Jordan a její tělo odveze na chatu, kde trávili čas s Brianem. Potom autem srazí Briana. Policie Kathryn oznámí, že je její snoubenec mrtvý. Syn Scott, který je v podmínce a Kathryn s ním má problémy, matce přizná, že začínal mít Briana rád. Allison se obarví na blond a přijede za Kathryn s tím, že je Brianova sestra Jordan. Kathryn jí samozřejmě nabídne bydlení, aby nemusela být v bratrově bytě. Kathryn líčí Allison, jak o ní Brian mluvil. Samozřejmě si myslí, že o fanatické expřítelkyni vypráví jeho sestře.

Allison se vetře do jejich přítomnosti

Allison se sblíží se Scottem. Přemluví ho, aby se nechal proti matčině vůli tetovat. Když Kathryn zavolá známý a ona ho chce předat Jordan, protože se s ním taky zná, Allison se vymluví na bolest břicha. Kathryn se to zdá divné. Pak přijde na Scottovo tetování a na ženu vyjede. Falešná Jordan jí vysvětlí, že utekla před Brianovým kamarádem, který přišel na návštěvu, protože nemůže vidět společné známé. Vždy ji to rozesmutní. Kathryn přesto Jordan vyhodí z domu. Scott matce řekne, že ji nenávidí, protože na ni žárlí. Jordan odjede na chatu, kde je skutečná mrtvá Jordan, a vyláká tam Scotta…

Co vás bude bavit?

Allison a její herecká představitelka umí docela dobře svádět. Možná něco, co se můžeme my ženy přiučit.

Napětí by se dalo u poslední scény krájet. Přesto nečekejte žádné klišé. Konec to opravdu bude grandiózní!

Kanadský thriller uvidíte v sobotu ve 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.