Koukněte na film o filmu: S láskou, Rosie

Alex a Rosie, to je přátelská dvojka, která se provází životem navzájem. Začínali na škole, zažívali spolu první velké lásky a pokračují v dospělém životě. Něco se ale stane... S láskou, Rosie můžete vidět od 15. 1. v českých kinech. Podívejte se na film o filmu.

Lily Colins, dcera známého zpěváka Phila Collinse, hraje Rosie v romantické komedii. První romantický film roku. Láska a sex nám umí udělat ze života nebesa i peklo, to vědí v Notting Hill, ví to Bridget Jones i ti, kdo mají Lásky čas. Ví to i film S láskou, Rosie, britská romantická komedie plná omylů a chyb, které prostě děláme, ať se snažíme jakkoliv. Jakmile totiž dojde na lásku a život, to správné rozhodnutí jako by pro hlavní hrdiny ani neexistovalo.

Film vznikl podle knihy "Kde končí duha" Cecelie Ahernové, autorky řady bestsellerů, například knihy P.S. Miluji tě. V hlavní dámské roli se představí vycházející hvězda Lily Collins známá z filmů Sněhurka, kde bojovala s macechou Julií Roberts, a Mortal Instruments. Hlavní pánský part zahrál Sam Claflin ze série Hunger Games.

Alex a Rosie jsou přátelé, život je ale zavane jinam...

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantická komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu... No to by si asi nejradši nafackovala.

Romantická komedie S láskou, Rosie dokázala namíchat vyvážený koktejl emocí, životních překážek a humoru.

S láskou, Rosie uvidíte ve vašich kinech už 15. ledna!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.