Kromě Castla zvládá Nathan Fillion dokonale i zpěv a tanec!

Mužem více talentů je herec Nathan Fillion, představitel spisovatele a detektiva Richarda Castla v seriálu Castle na zabití. Nejenže mu to skvěle hraje, ale i zpívá. Nevěříte? Tahle videa vás dostanou. Castla na zabití si užijte v úterý ve 21.20.

Fillion zapěl a zatančil nejen na slavnostních akcích, jako jsou různé televizní ceremoniály, ale i v originálním webovém projektu, kde navíc dokázal, že se nebojí dělat si legraci sám ze sebe.

Showman na pódiu

Punc playboye i pěvecké nadání dal Nathan Fillion naplno na obdiv třeba při loňském předávání cen Emmy, které zahajoval hudebním číslem. Společnost mu, krom krásných dívek, dělají i – též tančící a zpívající – bavička Sarah Silverman a herec Neil Patrick Harris. Toho pro změnu můžete vidět v roli fenomenálního Barneyho Stinsona v seriálu Jak jsem poznal vaši matku na Prima Cool! No a takhle to herecké trojce klapalo.

Parodický superhrdina ve webovém seriálu

S Neilem Patrickem Harrisem si ostatně zahrál i v zajímavém webovém seriálu Doctor Horrible´s Sing – Along Blog, který v roce 2008 natočil kultovní Joss Whedon (Buffy, přemožitelka upírů, Angel, Avengers) jako nízkorozpočtovou záležitost během stávky scenáristů. Muzikál je o „démonickém“ vědci (Harris) zamilovaném do zrzavé Penny. O ni však usiluje i, poněkud otravný, superhrdina Captain Hammer (Kapitán Kladivo) – v podání Nathana Filliona, kterého musí Dr. Horrible překonat. Nadhled a vtip, s kterým si Fillion narcistického a nepříliš inteligentního „Kladiva“ zahrál, můžete zhlédnout třeba v tomto hudebním čísle:

Zazpíval si v Castlovi

A na zpěv došlo i v závěru jednoho z dílů Castla. Tady Filliona doprovodila také Stana Katic, která se zpívání věnuje i mimo seriál.

Dnes večer však Castlovi s Beckettovou do zpěvu moc nebude. Těsně po probuzení se Beckettová dozví, že v jistém domě byl vyhozen do povětří byt, v němž zemřela žena. Brzy se ukáže, že atentátníkem je Archibald Fosse, k němuž měl přijít Diego Jimenez, sběratel, jenž se zajímal o karty, které Fosse nabízel. Jinak se o atentátníkovi ale nic neví. Při vyšetřování v bytě Beckettová šlápne na cosi podivného na podlaze...

Sledujte Castla na zabití v úterý od 21.20 na Prima love!

Šárka Novotná

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.