Láska i za kamerami? Které seriálové hvězdy postihla?

Tráví spolu celé natáčení. Může se vztahům mezi herci někdo divit? Občas to dopadá zajímavě. Třeba když seriálový zabiják nezůstane imunní vůči vlastní sestře. Kterým hercům se jejich role staly milostně osudné? Podívejte se na reálné Beverly Hills za kamerami.

Jedním z expertů na vztahy za filmovými kamerami je hollywoodský krasavec Ryan Gosling, který nejen ve filmu okouzlil Sandru Bullock, Rachel McAdams i Evu Mendes. Co potom musí prožívat herci seriálů, kteří se šest sezon vracejí ke svým seriálovým láskám a tráví spolu spoustu času? Zatímco někdy z toho vzniká nenávist (že ano, Castle), někdy láska. Není ale vždy pravidlem, aby takový cit vznikl mezi seriálovými charaktery, které svou lásku prožívají i před kamerami. Třeba takový Dexter...

Manželství s nevlastní sestrou

Dexter (Michael C. Hall) si ve stejnojmenném seriálu během několika vysílaných epizod získal obrovské množství fanoušků, zatímco kvůli Debře (Jennifer Carpenter), jeho seriálové sestře, vznikala nenávistná diskuzní fóra. Je zřejmé, že se Debra kvůli svému nadměrnému používání slova "fuck" a výbušné povaze nezapsala v prvních sériích jako ta, kterou bychom milovali.

Ani rakovina je nerozdělila

Michael C. Hall a Jennifer Carpenter. Foto: isifa.com

Nicméně Michael měl na rozdíl od nás úplně jiný názor. Během druhé řady se do sebe s Jennifer zamilovali (2007) a v roce 2008 se na silvestra v Kalifornii vzali. I když ale Jennifer stála Michaelovi po boku i ve chvílích, kdy se léčil z jednoho z nejtěžších typů rakoviny – lymfatických uzlin, v roce 2010 oficiálně oznámili rozvod. Říkalo se, že za to může herečka Julia Styles, hvězda páté série Dextera. V dalších letech se však nic takového nepotvrdilo. Naopak, podle paparazzi snímků se ukazuje, že přátelství mezi seriálovým zabijákem a jeho nevlastní sestrou je stále hluboké i po rozvodu.

Znáte zajímavosti ze seriálu Dexter?

Dextera můžete sledovat v neděli po 22.00 na Prima Cool!

Pomsta s láskou v jednom

Na Prima love jste na jaře mohli sledovat úspěšný americký seriál Pomsta, v němž se extrémně nebezpečná Emily Thorne snaží pomstít smrt svého otce. Vše děje v prostředí společenské smetánky, a tak nikoho nepřekvapí, že Emily v seriálu propadne kouzlu jednoho ze zlobivých hochů místní zlaté mládeže (Josh Bowman).

Její představitelka Emily VanCamp mu však propadla i za kamerami a rozhodně to nevypadá, že by jejich láska měla skončit. Společně s přítelem Joshem kupují další nemovitosti. Pro Emily to však není jediná láska, kterou potkala během své práce. Jako patnáctiletá excelovala v seriálu Everwood, kde chodila se svým seriálovým bratrem, Chrisem Prattem.

Velký třesk Penny s Leonardem

To, že seriálový geek Leonard (Johnny Galecki), který je ve skutečnosti docela hezký chlap, spadl do náruče představitelky amerických blondýn Penny (Kaley Cuoco), jsme se dozvěděli až dávno po jejich rozchodu. Ti dva by si zasloužili minimálně bobříka mlčení. Začali spolu chodit už na začátku natáčení seriálu Teorie velkého třesku a vydrželo jim to dva roky, aniž by o tom kdokoliv věděl. Nedávno jsme vás také informovali, že Kaley Cuoco se opravdu vdala. A ještě jsme vás nechali nahlédnout do jejího svatebního VIDEA.

Teorie velkého třesku od pondělí do čtvrtka ve 21.20!

Nejen Buffy přemohla upíra

Vzpomínáte si na drobnou intelektuální kamarádku blonďaté Buffy, která se s upíry příliš nemazlila (když ovšem nepočítáte Angela)? Herečka Alyson Hannigan potkala svého manžela a otce svých tří dětí Alexise Denisofa právě během natáčení. Ve filmu se objevil jako součást uskupení tzv. Watchers a Alyson poprvé odmítl, prý nerandí s kolegy...

Hráli si nejen na Dr. House

Cameronová a Chase. To byla nejen známá dvojka úspěšného seriálu, která se dala dohromady přesně ve chvíli, kdy si upjatá Cameronová dala extázi od svého pacienta. Jejich představitelé Jennifer Morrison a Jesse Spencer spolu randili dva roky do chvíle, než v roce 2007 oznámili zasnoubení. Půl roku poté už se však rozešli...

Super drbna jako pravé Beverly Hills

Super drbna: Serena a Dan. Foto: archiv TV Prima

Během šesti řad úspěšného seriálu Super Drbny, která mediálně terorizuje newyorskou smetánku, se to v zákulisí hodně prostřídalo. I když nejspíš nejoblíbenějším párem fanoušků seriálů je paličatá Blair v kombinaci s démonickým Chuckem Bassem, ti dva se, pokud víme, dohromady nikdy nedali. Ale představitelé Sereny (Blake Lively) a Dana (Pen Badgley), kteří se k sobě během seriálu několikrát vrátili, spolu opravdu chodili. Na rozdíl od seriálu však jen jednou.

Ostatní vztahy na poli sledované Super Drbny si prohlédněte v galerii:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.