Nedělní romantika s love: Colin Firth si posteskne Ach, ty ženy!

Co si budeme povídat, někdy dáváme mužům zabrat. Své o tom vypoví Colin Firth. Ano, ten Colin, kterého znáte z Valmonta nebo jako dokonalého právníka Marca Darcyho.

Colin Firth se nedávno stal pyšným majitelem Oscara (Králova řeč), ale klidně si zahraje si i v britské romantické komedii. Proč taky ne? Žánr romantické komedie z deštivých ostrovů Spojeného králoství, to už je značka kvality. Jen si vzpomeňte na všechny ty roztomile nedokonalé Hugh Granty z Notting Hillu a Lásky nebeské...

Ženy se rozdělují na ty, které Colina milují, a na ty, které ho mají rády. Colin Firth nepatří mezi prvoplánové krasavce. Jeho kouzlo spočívá v něčem úplně jiném. Jeho úzká ústa a trochu bojácný pohled v ženách vyvolávají naprosto jinou touhu, než jakou vzbuzuje rozvášněný Antonio Banderas. Colin Firth odpovídá starému anglickému přísloví: Miluj mě málo, miluj mě dlouho.

Colin Firth je přísný, ale když už ve svých filmech miluje, je to na vášnivě dlouho.

Ach, ty ženy!

Ve snímku Ach, ty ženy! hraje Colin poměrně nezvyklou postavu, rozevlátého umělce, jehož opustí životní láska a snoubenka Minnie Driver. Kvůli svému zklámání uteče před problémy do americké vesničky v Nové Anglii. Jenže, jak to tak bývá, potká Heather Graham, která je tak neuvěřitelně roztomilá (v několika scénách), že jí nelze odolat.

Co můžete čekat? Podívejte se na video:

Pěkné, že? V tom nejlepším se ale vrátí mrcha Minnie Driver s překvapením.

To jestli je to překvapení milé, nebo už méně, se dozvíte v neděli na Prima love ve 20.15

Sdílejte článek