Poznejte nejlepší cukrárnu amerického Jihu!

Zatímco minule jste viděli v reality show Báječné dorty cukrářské umění z Floridy, teď máte možnost vycestovat do Jižní Karolíny. Americký Jih má za sebou velkou historii, a také miluje pokrmy, u kterých se příprava omezuje většinou jen na smažení...

Reality show Báječné dorty uvidíte v pondělí ve 20.15. Národní sladkost, kterou si na Jihu můžete dát, je zaručeně smažené jablko posypané cukrem. To však neznamená, že ani takové země nemají, co se profesionálního cukrářství týká, dostatek inspirace, aby vytvořily skvosty nejen pro společenské ceremoniály, ale klidně i pro dny, kdy vaši nejbližší slaví narozeniny.

Nejdříve se podíváme do cukrářství Sheri’s Edible Designs, které založila bývalá matka na mateřské dovolené. Firma vznikla, když začala péct dorty pro děti a zjistila, že ji to baví. Tentokrát ji čeká dort pro ženicha, který má v den svatby také narozeniny. Vytvoří čtyři různé dorty, které boudou představovat vše, co má Mike rád. Středobodem výtvoru bude okoun. Dále na díle nesmějí chybět oslavencův pes, bedna s rybářskými návnadami a nejoblíbenější kšiltovka.

Fungují teprve tři roky, ale stali se sladkým královstvím

V Severní Karolíně je nejvyhlášenějším výrobcem dortů Tiffany’s Baking Company, která funguje teprve tři roky. Teď dělají svatební dort. Manželé si vybrali mrkvový korpus s pomerančovou náplní a mandlový korpus s karamelovými křupinkami a čokoládovým krémem. Výsledkem má být dort, který bude vypadat jako třípatrové vědro nacpané jablky a podzimními listy. Na účtence se objeví 3000 dolarů.

V Severní Karolíně je ještě Swank Cake Design, kde se zaměřují na kvalitu a berou jen omezený počet zakázek. V plánu mají dort v podobě jelení hlavy...

Podívejte se na cukrářství Tiffany´s Baking Company, neumí totiž pouze dorty pro ty nejmenší!

zdroj: http://tiffanysbakingco.com/

Sledujte reality show Báječné dorty na Prima love v pondělí ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.