Sběratelé kostí mají v týmu novou posilu! A je to sexy stážista

Nová tvář v týmu z Jeffersonu! V úterním díle pomáhá Kůstce a jejím kolegům řešit další zapeklitý případ mladý stážista. Sběratele kostí uvidíte na Prima love ve 20.15 už toto úterý!

Pohledný chlápek

A nutno dodat, že pohledný třicátník vzbudí na pracovišti rozruch – Rodolfo Fuantes má totiž šarmu na rozdávání a rozhodně se ho nebojí použít. Což ale rozhodně neimponuje Boothovi, který má na pracovišti ženu. Ačkoliv je Fuantes Kubánec, jeho představitel Ignacio Serricchio pochází z Argentiny a má čerstvých třiatřicet – na svět přišel 19. dubna 1982 v Buenos Aires.

Bývalý milenec Penny

Výraznější úspěchy zatím slavil v soap opeře General Hospital, kde si zahrál mladého potížistu. V seriálu vydržel dva roky. Později se objevil v Dr. House nebo Poslu ztracených duší. Jeho nejnovějším zářezem je pak snímek The Wedding Ringer, kde si zahrál po boku Kaley Cuoco – Sweeting alias Penny ze seriálu Teorie velkého třesku (můžete vídat na Prima Cool ve 21.20).

Tělo v septiku

Jenže šarm nešarm, tým včetně Fuantese čeká další úkol. V laboratoři jim totiž skončí septik s mrtvolou. Obětí je muž, který měl problémy se zákonem kvůli krádežím aut. Zemřel kvůli špinavému byznysu? A blýskne se nováček při svém premiérovém vyšetřování s tímto týmem?

Nelehké rozhodnutí

Vedle vraždy a šarmantního chlápka na pracovišti však Booth a Kůstka řeší ještě jednu záležitost. A to zda se má malé Christine dostat náboženské výchovy. Jak se rozhodnou?

Uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

(-nov)

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.