Sherlockův otec je znovu na scéně! 5 věcí, které o něm netušíte

V počátku 4. série se do seriálu vrátil Sherlockův otec. A je otázkou, s jakými úmysly. Než to zjistíte, přečtěte si pár informací o jeho představiteli Johnu Nobleovi. Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20.15 na Prima Love.

Muž, který přišel od protinožců

Ač je Sherlock včetně jeho představitele Jonnyho Lee Millera Brit jak poleno, “tatínek” pochází z jiného kontinentu. Osmašedesátiletý John Noble se totiž narodil v Austrálii.

Šílený vládce i doktor ve sci-fi

Co se největších zářezů ve filmové kariéře Johna Noblea týče, patří k ním například role Denethora v opusu Petera Jacksona Pán prstenů. Byť jeho postava byla po část příběhu dost mimo. V televizi jste pak Noblea mohli vidět třeba i jako dr. Waltera Bishopa v Hranici nemožného nebo Henryho Parrishe v hororové Ospalé díře.

Má na kontě spoustu titulů

John nicméně není “jen” herec, ale už roky se realizuje na více frontách – jako režisér i producent. Na divadle bylo pod jeho vedením nazkoušeno kolem 80 her!

Dcerka, co se potatila

John Noble je otcem tří dětí, na herectví se nicméně dalo jen to nejstarší – dcera Samantha, která se narodila v roce 1984. Střihla si třeba roli Jane/Amitielv hororu Gabriel-Anděl pomsty.

V seriálu si připraví překvapení

A ještě nakousneme něco víc o postavě a úmyslech Morlanda v dalším dílu Jak prosté! Morland Holmes si totiž připraví malé překvapení.

Jaké? Uvidíte ve středu od 20.15 na Prima Love v dalším dílu seriálu Sherlock Holmes: Jak prosté.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.