Spáchal Sherlock Holmes vraždu?

Sherlock Holmes má tři problémy v životě – drogy, ženy a nevymáchaná ústa, která se nebojí použít. Sherlockovi však nastanou pořádně krušné chvíle, protože mu dopřejí další problém. Tentokrát to bude vážné.

Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20.15 na Prima love.

Sem tam se v práci Sherlocka Holmese objeví nějaká ta kuriozita – nedávno byl třeba na stopě zebrám, které kdosi ukradl ze zoologické zahrady. Na aktuální případ, který musí slavný detektiv se slabostí pro opojné látky vyřešit, ale jen tak něco nemá!

Sherlock a drogy

A roli v tom má právě Sherlockova zfetovaná a řádně temná minulost. Zdánlivě v ní utopil možná něco, co může mít dalekosáhlé důsledky pro život i svobodnou existenci slavného detektiva… O svědomí nemluvě.

Nevinná oběť

Na povrch totiž vyplouvají informace o vraždě, kterou možná Sherlock Holmes spáchal, když měl do střízlivosti hodně daleko… Její obětí se stala nevinná žena. A hlavní hrdina tak tentokrát bude s pomocí Joan Watsonové vyšetřovat sám sebe. Očistí ho věrná parťačka, nebo nás čeká velký seriálový zvrat?

Uvidíte ve středu od 20.15 na Prima love v dalším díle premiérové řady seriálu Sherlock Holmes: Jak prosté.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.