Trojice hollywoodských párů, které prověřila desetiletí

Nejen se záhadným úmrtím, ale i s velkou láskou se dnes setkají vyšetřovatelé ve čtvrtečním Místě činu. Než zjistíte, o co půjde, mrkněte na několik dlouholetých partnerství v Hollywoodu. Prověřily je desítky let. Místo činu: Smaragdová svatba uvidíte ve čtvrtek od 20:15 na Prima love.

Paul Newman a Joanne Woodward

Když před 6 lety zemřel „herec s nejmodřejšíma očima“ Paul Newman, měl za sebou padesátileté manželství se svou hereckou kolegyní Joanne Woodward. Potkali se v roce 1953, v době kdy byl Newman ještě ženatý s Jackie Witte. S tou se o čtyři roky později rozvedl a roku 1958 oženil s Joanne. Newman žil mimo Hollywood a byl známý svou úctou k manželce a rodině. Když se ho jednou zeptali na nevěru, odpověděl: Proč bych chodil ven na hamburger, když mám doma steak?

Paul Newman často do svých filmů obsazoval svou životní lásku Joanne. Jedním z nejpovedenějším filmem je Rachel, Rachel. O Newmanovi je známo, že veškeré vydělané peníze z filmového řemesla dával na dobročinné účely. Zároveň se snažil s těmito organizacemi zastavit masivní výrobu zbraní. Newmanovou velkou zálibou byly automobilové závody, v kterých byl také dost úspěšný.

Wikimedia commons/20th Century Fox

Kirk Douglas a Anne Buydens

Napodruhé to vyšlo také nyní 97letému Kirku Douglasovi – herci, který zářil už v klasickém Hollywoodu. V květnu 1954 si vzal americko-německou producentku Anne Buydens. Pár měl dva syny, z nichž jeden tragicky zemřel před 10 lety v důsledku předávkování drogami. Mimochodem Buydens konvertovala k judaismu, když s Douglasem, jenž je židovského původu, obnovovala svatební slib. Zajímavostí je, že Douglas ani ve vysokém věku nezanevřel na moderní technologie. Psal na MySpace a od roku 2012 vedl také svůj blog na Huffington Post.

Kirk Douglas s manželkou a Ronaldem Reagenem. Foto: Wikimeda commons/White House photo

Denzel Washington a Pauletta Washington

A teď o generaci dál. Denzel Washington se sice v době, kdy si Kirk Douglas bral Anne Buydens, teprve narodil, i on je však nyní „zasloužilý“ ženáč. V roce 1983 si totiž vzal svou manželku Paulettu a jsou spolu dodnes. Pár má čtyři děti. Když se Oprah Winfrey Pauletty zeptala, zda jí nevadí, že má její muž tolik ženských fanynek, odpověděla: „Ne, a víte proč? Přijde domů.“

Místo činu odhalí nenápadnou smrt

V tomto dílu seriálu uvidíte vraždu, která se může na první pohled zdát jako sebevražda, pomohou k tomu barbituráty. Čtyřiaosmdesátiletý právník Willi Schubert, známý tím, že vždy obhajoval výhradně oběti a nikoli pachatele trestných činů, zemřel. Přestože se zdá – a rodinný lékař Riedmann to potvrzuje – že zemřel přirozenou smrtí, pitva odhalí v jeho těle velké množství barbiturátů, které si sám z důvodu těžké artrózy nemohl vzít. Vrchní komisaři Lannert a Bootz tedy mají znovu vyšetřovat vraždu.

Stará paní Brise Schubertová má viditelné výpadky paměti a občas je trochu mimo. Vypadá to ale, že její vztah s manželem – v den jeho smrti oslavovala rodina smaragdovou svatbu rodičů – byl velice láskyplný. Dcera Eva Martensová se stará o dvě děti, z nichž mladší Oliver trpí Downovým syndromem a starší Leonie velmi lpí na babičce. Její manžel – který má převzít tchánovu advokátní kancelář – příliš času na rodinu nemá. Bratr Evy, Peter, prodává obrazy a snaží se podnikat, v poslední době je na tom ale špatně. Když se rodina dozví o tom, že otce někdo otrávil, a to s největší pravděpodobností někdo z nich, nechce tomu věřit...

Kdo z rodiny mohl udělat takovou podlost?

Místo činu: Smaragdová svatba uvidíte ve čtvrtek od 20:15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.