V sobotu uvidíte příběhy ze života: Nebezpečné myšlenky

Detektivka z mravnostního oddělení se probudí po čtyřdenním kómatu. Někdo se ji pokusil zabít. Ona si nic nepamatuje, ale bude muset rychle přijít na to, kým byla. V sobotu ve 20.15 na Prima love můžete sledovat jeden z dalších dílů, které napsal sám život.

Kanadský thriller Nebzpečné vzpomínky vypráví o ženě, která se budí celá rozbolavěná z kómatu. Lékaři jí řeknou, že byla brutálně napadena. Žena bývala detektivkou z mravnostního oddělení filadelfské policie. Anna Walkerová si bohužel vůbec nic ze svého předchozího života nepamatuje. Podaří se jí přijít na to, kdo se ji pokouší zabít dřív, než přijde o své blízké nebo o život…?

Bude její probuzení znamenat jenom další smrt?

Anna nepoznává vlastní rodinu, přátele ani kolegy. Jediné, co ví, je, že se ji někdo pokusil vyslýchat a následně se jen zázrakem neutopila v přístavu. S pomocí svého kolegy Dereka i manžela Tata s dcerou Emily začíná pátrat ve své minulosti, ale to, co objevuje, se jí příliš nelíbí.

Čeká ji tedy nejen boj o znovustmelení vlastní rodiny, ale také nebezpečné pátrání po tom, kdo stojí za pokusem o její vraždu. Jenže si nepamatuje, komu může věřit, a nebezpečí tak může přijít i z té nejméně očekávané strany…

Dívejte se na Primu love a její příběhy ze života každou sobotu ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.