Seriály a filmy

19. listopadu 2014 22:00

Petra Kloidová

Víte to? Kvůli představitelce Chůvy Fran šel někdo sedět na doživotí

Populární sitcom Chůva k pohledání se natáčel šest let a za ta léta získal spoustu fanoušků po celém světě. A to hlavně díky fenomenálnímu výkonu komičky Fran Drescherové, která ztvárnila hlavní roli potrhlé chůvy. Máme o ní pár faktů, které možná nevíte...

Chůvu k pohledání sledujete každý všední den v 19.40.

Prosadila si svou

Co se její nejslavnější role Fran Fine týče, tak producenti původně chtěli, aby byla hrdinka americko-italského původu, Fran si však prosadila židovský původ hlavní hrdinky. Zajímavostí však je, že během vysílání sitcomu v Itálii se Fran jmenuje Francesca a je Italkou.

Mladá nevěsta

V pouhých 21 se Fran Drescherová vdala za svého spolužáka ze střední školy Petera Marca Jacobsona. Rozvedli se v roce 1999, i nadále však prý zůstali dobrými přáteli a obchodními partnery.

Znásilnění a napadení a smrtelná nemoc

V roce 1985 zažila herečka a její přítelkyně loupežné napadení a znásilnění poté, co do jejího bytu vnikli zločinci. Drescherová o všem veřejně promluvila až po mnoha letech. Násilníka, který byl v té době v podmínce, poslal později soud na doživotí do vězení. V roce 2000 byla Fran také diagnostikována rakovina děložního čípku – naštěstí v raném stadiu.

Bojovnice

Fran se uzdravila a později se začala se angažovat v šíření informací o zdravotní péči. Stala se oficiální americkou zdravotní vyslankyní, která během svých cest po světě upozorňuje na nebezpečí, jež ohrožuje především zdraví žen. Je činná také v charitě bojující proti šíření AIDS a držitelkou několika ocenění za tyto aktivity.

Chůva k pohledání ve čtvrtek od 19.45 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.