Výměna manželek: Dobrovolně jedí z popelnic

Jaké je to, když vyměníte ze dne na den rodinu? V Americe, v místě tak rozlehlém, uvidíte ty nejrozmanitější, nejpodivnější životní styly, které si dovedete představit.

Americká Výměna manželek je oblíbená reality show, která dokáže ukázat situaci, kdy vyměníte matky a manželky do jiné rodiny. Jak budou reagovat? Jak zapadnou do nové rodiny? To jsou životní situace, na které odpovídá Výměna manželek. Tentokrát vám ukážeme dva životní styly, které si jen tak nesednou. Rushovi rádi dopřávají luxus svým psům, na sebe nedbají. Rios-Bolmanovi žijí v eko komunitě, kde má zelená opravdu zelenou.

100 000 dolarů ročně utracené za psy

Sheila Rush nemá ráda lidi, ale miluje svoje psi. Koupe se s nimi, spí s nimi ve své ložnici. Manžel má smůlu, ten spí na gauči a smutně k tomu faktu dodává: „Také bych si rád lehl někdy k Sheile.“ Sheila o tom nechce ani slyšet, na prvním místě jsou vždy psi. Přesto má na svého manžela vysoké nároky, jelikož za své psí miláčky ročně platí 100 000 dolarů, Rey musí pracovat 80 hodin týdně. Sheila pro své psi připravuje jen to nejlepší a nejluxusnější jídlo.

Psi nesmí ani svou potřebu vykonávat na trávníku, nosí speciální plenky

Luxusní psí paštičky jim podává na porcelánových talířích, ale své vlastní rodině (manželovi a synovi) kupuje jídlo ve fastfoodech: „Oni jedí z porcelánu. My jíme z plastových krabiček.“ Přesto si stále užívají vysokého komfortu, mají šest aut. Ze svého syna Tylera chce mít opravdového chlapáka, musí hrát americký fotbal, přestože ho vůbec nebaví.

Rios-Bolmanovi by nejraději jezdili autem na zelené palivo, třeba taková brokolice...

Melanie a její manžel se synem patří do ekologické komunity, která se snaží být zodpovědnými obyvateli světa. Je to velice úzká komunita, jež drží při sobě, což bude pro Sheilu, která nesnáší lidi, velice těžké. Manželé každé ráno pravidelně cvičí.

80 % potravin sbírají z popelnic

Sheilu zasvětí i do sbírání odpadků z popelnic a kontejnerů. Toto ekologické hnutí má už poměrně dlouhou tradici, takovým lidem se říká "freegani". Manželé nepoužívají ani toaletní papír, mají bidet. Přestože by se mohlo zdát, že mají idylické manželství plné harmonie, vztah mezi otcem a jejich synem je trochu problematický, netráví spolu příliš času, jsou si vzdálení. Sheila jako žena činu je donutí spolu čas trávit...

Uvidíte dnes na Prima love v 17.55!

Tento díl můžete vidět i v našem archivu Prima Play ZDE.

Zajímá vás, proč lidé dobrovolně vybírají potraviny z popelnic? My jsme o freeganech zjistili něco víc...

Silvestr s Primou Love!

Také vás nebaví silvestrovské veselí za zvuků petard? Ty z nás, které chtějí strávit poslední den v roce 2012 v klidu domova, i tak můžou prožít večer plný zábavy, zvratů, lásky a luxusu! Prima Love vám ukáže silvestr, z kterého vás hlava bolet nebude.

Keenu Reeves v listopadové romanci

O naší klasickou seriálovou nabídku vás nepřipravíme ani na silvestra. Ale večírek posledního dne v roce začne romancí s rozervaným Keenu Reevesem. Listopadová romance (20:00 hod.) je tak trochu bláznivý příběh o dvou lidech, kteří se svým životním stylem nepřibližují ani omylem. Keenu Reeves v roli tvrdého kariéristy potká velice netradiční dívku Saru (Charlie Theron). Sara se bude snažit během jednoho měsíce ukázat svět v jeho lepší perspektivě.

Svět celebrit

Po Listopadové romanci se vrátíme do prostředí, které důvěrně známe. Životy českých celebrit podrobně rozebere Martina Gavriely v pořadu Top Star Love (22:05). Jak české celebrity slavily Vánoce? Jaké dárky chystaly pro své nejbližší?

A sex (nejen) ve městě

Ve 22:40 se rozběhne další epizoda úspěšného seriálu Sex ve městě. Carrie se nikdy nebojí zeptat, a tak se dozví, že pan Božský se už nikdy nehodlá ženit. Ani s Carrie, autorkou novinářských sloupků o sexu. Ani její přítelkyně Charlotte to nemá lehké, přestože potká nejlepšího milence na světě. Pan Zajíček je sice návykový, ale také na baterky….

Od 23:15 až do silvestrovské půlnoci prožijeme v záři luxusu a celebrit společně s pořadem Top Star. Silvestr plný zábavy, vztahů, lásky a leckdy šťastných konců, ten prožijete s Primou Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.