Žena se sprchuje jednou za měsíc. Kdysi ji ve sprše zneužili!

Dokázali byste se vzdát rodiny a přátel a vyměnit je za vlhčené kapesníky? Ne? Riah to udělala. Nemůže si pomoct. Stojí však za tím nehezké vzpomínky z minulosti, kdy byla zneužívána. Její příběh uvidíte dnes na Prima love v 18.55!

Další díl Nejšílenějších úchylek vám ukáže dva příběhy, při kterých vám zatrne… Žena, která se sprchuje sotva jednou měsíčně, devatenáctiletá dívka Brea pro změnu jí obyčejný písek!

Riah použije kolem 500 ubrousků denně!

Riah je 43 let. Už 25 let je závislá na otírání se vlhkými dětskými ubrousky a má je úplně všude. Není divu, že její přítelkyni to už začíná hodně vadit: „Neujdu ani 60 centimetrů, abych nenašla balíček. Ovládlo to náš život, já už to neunesu!“ Riah denně stráví 2 hodiny otíráním se, použije kolem 500 ubrousků denně – za dobu její závislosti je to neuvěřitelné množství 4 500 000 ubrousků! Její závislost vznikla v jejích 15 letech, kdy byla těžce zneužívaná. Vše začalo sprchou před tím a po tom… „Jak slyším zvuk sprchy, mám strach, ten zvuk mi všechno vrací.“ Riah se sprchuje většinou až po několika měsících, a to musí být v koupelně někdo s ní. I přes otírání se ubrousky má pocit, že je stále cítit.

A tak z domu odchází třeba jen jednou za týden, neúčastní se akcí své dcery Katie, vzdala se přátel a pocit izolovanosti narůstá. Kam až dovede Riah její fobie ze zvuku sprchy a neovladatelná posedlost otíráním se ubrousky?

Riah však není sama, která si z otřesného traumatického zážitku vytvořila závislost, která jí "pomáhá" se s tím vyrovnat. Bohužel špatným způsobem. Jiná mladá dívka si vypěstovala závislost na polštáři, protože prožila něco podobného jako Riah.

A dovedete si představit, že si na pískovišti, kam se zaběhnou vyvenčit psi, naberete do dlaně písek a zrníčka budete pojídat? 19letá Brea jednou omylem písek snědla, a už pět let od té doby ho jí. Je jí jedno, že může být plný parazitů, líbí se jí jeho křoupání. „Má oblíbená kombinace písku je, když ho smíchám se žvýkačkou, je to vynikající!“ Zdá se vám to nechutné? Dali byste si snad raději k jídlu pilník ze smirkového papíru? A jak jsou asi tyto věci „prospěšné“ lidskému zdraví?

Nejšílenější úchylky, Prima love, čtvrtek po půlnoci.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.