Celebrity

18. května 2023 13:07

Marie Makovská

Princ Harry to schytal za svůj outfit. Žalostně neladil s tím Meghaniným za čtvrt milionu

Harrymu a Meghan byli v patách bulvární novináři. Podle mluvčího se při úprku jen těsně vyhnuli několika nehodám

Meghan Markle (41) slaví velký kariérní úspěch, její podcast Archetypes získal jednu z cen Women of Vision, jejichž předávání se konalo v New Yorku. Svou manželku na akci za ruku pyšně vedl princ Harry (38), následně to ale pěkně schytal, protože dle mnohých nebyl dostatečně reprezentativní. Měl na sobě sice oblek s košilí a kravatou, s luxusním a drahým outfitem Meghan ovšem vůbec neladil.

V úterý večer Meghan Markle oblékla slavnostní zlatou róbu z dílny mladé kolumbijské návrhářky Johanny Oritz v přepočtu za více než 40 tisíc korun. Šaty, které měly mít původně i ramínka, nechala Meghan upravit tak, aby vynikla její ramena a dekolt. Obula k nim sandály na podpatku od Toma Forda za 30 tisíc korun a psaníčko značky Carolina Herrera Metropolitan Insignia za 24 tisíc. Nešetřila ani za šperky, s náramkem od Cartiera za bezmála 162 tisíc celý její outfit vyšel na více než čtvrt milionu korun.

Na akci Meghan doprovázela maminka Doria Ragland a samozřejmě také princ Harry. Manželé sice rozdávali úsměvy na všechny strany, princi pak bylo ovšem v diskuzích na sociálních sítích vytknuto, proč se s Meghan pro tuto významnou příležitost lépe nesladil. Jeho tmavě modrý oblek s modrou kravatou a bílou košilí působil obyčejně. Jeho drahá polovička ovšem nevypadala, že by ji to trápilo. Ostatně mu mohla před akcí pomoci s výběrem.

Přečtěte si také: Princ Harry si projde krizí středního věku, říká astroložka. Bude řešit finance

Ocenění, které Meghan získala za svůj podcast, se týkalo globálního prosazování a posilování postavení žen a dívek ve společnosti. Vévodkyně si úspěch náležitě užívala, večer jí snad zkazili jen novináři. Mluvčí slavné dvojice totiž v prohlášení uvedl, že pár čelil v New Yorku po předávání cen neziskové organizace Ms. Foundation for Women „neúprosnému pronásledování“ trvajícímu více než dvě hodiny.

Zdroj: people.com

Sdílejte článek
Štítky New York móda princ Harry Meghan Markle košile kravata oděv Doria Raglandová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.