Celebrity

13. května 2023 06:00

Eliška Reiglová

Princ Harry si projde krizí středního věku, říká astroložka. Bude řešit finance

Princ Harry (38) patřil na korunovaci krále Karla III. mezi osobnosti, kterým příliš pozornosti královské rodiny věnováno nebylo. Ve Westminsterském opatství byl usazen vedle svých sestřenic a jejich manželů, na balkóně se pak neobjevil vůbec, protože čerstvě korunovaný panovník přístup omezil pouze pro pracující členy královské rodiny. Podle astroložky to navíc vypadá, že jeho konflikt s rodinou se ještě víc vyhrotí.

Necelých 29 hodin. To je krátký čas, který princ Harry strávil v Londýně, kam přijel kvůli korunovaci svého otce. Bezprostředně po konci korunovace se vytratil na letiště a do letadla pak usedal jen krátce poté, co kočár s králem Karlem III. a jeho chotí dorazil do Buckinghamského paláce. Spěchal na narozeninovou oslavu syna Archieho.

Na korunovaci dorazil mladší ze dvou synů Karla III. bez doprovodu, jeho manželka zůstala s dětmi doma. Vzhledem k mnoha výrokům o královské rodině nebylo s podivem, že Harry zmizel, jakmile dostal možnost. Podle astroložky Debbie Frank, která byla přítelkyní princezny Diany, se jeho konflikt s příbuznými ještě zhorší. Uvedla to v předpovědi pro deník The Sun.

Čtěte také: Další bitva prince Harryho. Po korunovaci vyrazil do boje s bulvárem, slaví první úspěch

Rodinná bouře

Veřejnost očekávala, jak se během korunovace budou nejbližší rodinní příslušníci k Harrymu chovat, ti ho nakonec zcela ignorovali. Pokud se nějaký konflikt odehrál, došlo k němu za zavřenými dveřmi. Ani to se však s největší pravděpodobností nestalo, protože princ strávil ve Velké Británii minimum času a nikdo by si nepřál výměnou názorů narušit dlouho připravované slavnosti.

„Harry se ještě víc odtrhne od svých kořenů, bude mít sklony k emočním výbuchům a prohlubování konfliktů s příbuznými. Situace se pravděpodobně alespoň trochu uklidní až s příchodem příštího jara,“ řekla astroložka Debbie Frank, která byla blízkou přítelkyní princezny Diany a po duchovní stránce také velkou pomocnicí v těžkých časech.

Krize a finance

„Harry aktuálně vstupuje do období krize středního věku, což ještě umocňuje změny v jeho životním směřování. Navíc se pravděpodobně bude snažit vydělat co největší peníze a získat ty, na které už v minulosti měl mít dle svého názoru nárok,“ myslí si slavná astroložka. Jedním dechem ale dodala, že s úspěchem se pravděpodobně nesetká.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.