Celebrity

6. května 2023 14:17

Eliška Reiglová

Astroložka Diany: Meghan Markle samu sebe vnímá jako královnu, čekají ji rodinné trable

Černé ovce Meghan a Harry

Vévodkyně ze Sussexu Meghan Markle (41), manželka prince Harryho, se korunovace svého tchána neúčastní. Ačkoliv byla pozvána, zůstala v USA s dětmi a o slavnostní události jí pak bude moci poreferovat její muž. Podle astroložky Debbie Frank, která byla přítelkyní princezny Diany, ji ale letos konfrontace s královskou rodinou přesto čeká.

Debbie Frank byla astroložkou a následně také dobrou přítelkyní zesnulé princezny Diany. U příležitosti korunovace krále Karla III. vytvořila astrologickou předpověď pro některé členy královské rodiny, a to včetně Meghan Markle, která se s příbuznými svého manžela naposledy setkala během posledního rozloučení s královnou Alžbětou II., které proběhlo v září loňského roku.

„Meghan je narozená ve znamení Lva, což je královské znamení. Přestože se nevěnuje povinnostem souvisejícím se svým titulem, rozhodně sama sebe vnímá jako královnu,“ řekla Debbie Frank britskému deníku The Sun.

Čtěte také: Tajený outfit odhalen. Pavlová na korunovaci oblékla šaty Šeřík, prezident se sladil kravatou

„Jako Lev byla zrozená k tomu, aby vyhledávala a v podstatě lovila pozornost. Během krátkých dní po korunovaci od ní lze očekávat nové projekty, novou iniciativu,“ předpověděla astroložka, která princezně Dianě po duchovní stránce pomáhala i v nejkomplikovanějších časech.

Hořká pilulka

Přestože se Meghan Markle bude v nejbližší době pravděpodobně věnovat práci a charitativní činnosti, koncem léta se jí nevyhne konfrontace s rodinou jejího manžela. „Na přelomu srpna a září se bude vracet k rodinným problémům, které bude potřeba vyřešit a třeba i přehodnotit,“ myslí si astroložka.

Nedá se ale očekávat, že by konflikty mezi princem Harrym, jeho chotí a královskou rodinou ustaly. „U Harryho je velmi pravděpodobné, že dojde k rozdmýchání dalších sporů mezi ním a jeho příbuznými,“ doplnila Debbie Frank.

Sledujte korunovaci krále Karla III.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.