Celebrity

25. dubna 2023 14:12

Marie Makovská

Velká proměna Meghan Markle. Šla na plastiku, aby se podobala Kate, tvrdí část lidí

Meghan Markle se objevila na veřejnosti poprvé od chvíle, kdy oznámila, že se nezúčastní korunovace krále Charlese. A někteří lidé tvrdí, že její nový vzhled rozhodně nezpůsobila jen změna make-upu. Chce nyní vévodkyně ze Sussexu vypadat úplně stejně jako princezna z Walesu?

Uhlazené a světlejší vlasy, oříškově hnědé oči, údajně i zásahy plastické chirurgie. Meghan Markle (41) je podle názorů mnoha lidí naprosto posedlá princeznou Kate (41) a ze samé žárlivosti měla podstoupit proměnu vzhledu právě proto, aby se sokyni co nejvíce podobala. O víkendu se objevila v novém videu, ve kterém představovala svého dvorního fotografa Misana Harrimana, a teď její vzhled řeší snad půl světa.

Že se Harry zúčastni korunovace Karla III. bez Meghan, je poměrně čerstvou zprávou:

Jak uvedl New York Post, uživatelé Twitteru začali okamžitě změnu vzhledu komentovat a jedna z uživatelek tvrdila, že si Meghan změnila i barvu očí: „Omg. (anglická zkratka O můj Bože, pozn. red.) Meghan Markle, která je žárlivá a posedlá princeznou z Walesu, nosí oříškové kontaktní čočky, aby vypadala jako Kate,“ napsala. Jiní si myslí, že se vévodkyně možná nechce podobat princezně, ale spíš některé z hollywoodských hvězd, možná Jennifer Lopez, Kim Kardashian nebo Jennifer Aniston.

Přečtěte si také: Královna Alžběta II. by slavila 97 let. Princezna Kate zveřejnila dojemný snímek

O možném podstoupení estetických zákroků navíc sledující na sociálních sítích utvrzuje fakt, že byla Meghan Markle v posledních měsících mimo pozornost veřejnosti. „Facelift, výplň ve rtech, výplně ve tvářích, botox, implantáty na bradě, výplně pod očima,“ komentovali samozvaní odborníci na proměny vzhledu pod příspěvkem. Vynořili se ale také příznivci vévodkyně, kteří tvrdí, že jde jen o narovnání vlasů a herečka žádné plastické operace nepodstoupila. Sama Meghan se k proměně prozatím nevyjádřila a informace z různých zdrojů, které jí jsou blízké, se různí.

Ať už stálo za proměnou cokoliv, je patrná a možná dodala Meghan i nový vítr do plachet. Opět se začíná více objevovat mezi lidmi, s Harrym dokonce vyrazili na zápas NBA (The National Basketball Association, pozn. red.) a smíchem nešetřili.

Sdílejte článek
Štítky Twitter princ Harry Meghan Markle proměna Sussex korunovace vzhled Kim Kardashianová Karel III. Catherine, princezna z Walesu Jennifer Lopezová Jennifer Anistonová korunovace Karla III.

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.