Celebrity

24. dubna 2024 17:00

Eliška Reiglová

Princ Louis oslavil 6. narozeniny. Na novém snímku se usmívá v košili po bratrovi

Čas utíká jako voda a důkazem budiž, že už i nejmladší ze tří královských dětí oslavilo šest let. Princ Louis, ač je benjamínkem, na sebe umí strhnout pozornost a pro své grimasy je miláčkem davů. Na narozeninové fotografii, kterou zachytila a zveřejnila princezna Catherine (42), se nicméně roztomile usmívá.

Loňské narozeniny prince Louise byly zastíněny významnými událostmi, které královskou rodinu v té době čekaly. Mezi nimi byla nejvýraznější korunovace krále Karla III., na níž nejmladší syn prince Williama a princezny Kate jako jedno z mála dětí neměl významnější roli. Letos ale veškerá pozornost patřila právě jemu.

Jak už jsme se mohli několikrát přesvědčit na oficiálních akcích britské královské rodiny, princ Louis na sebe dokáže upozornit. Díky svým grimasám se stal oblíbencem britského lidu, už když byl maličký. Například při letecké show na balkoně Buckinghamského paláce si v roce 2022 zacpával uši a u toho se roztomile šklebil.

Košile po bratrovi

Na nejnovější zveřejněné fotografii, která byla na sociální sítě umístěna u příležitosti jeho narozenin, se princátko usmívá od ucha k uchu. „Vše nejlepší k šestým narozeninám, princi Louisi! Děkujeme za všechna milá přání,“ je napsáno u snímku, který už tradičně zachytila princezna Catherine.

Na fotografii si lidé všimli jednoho zajímavého detailu. Rodiče se snaží všechny tři děti vychovávat co nejnormálněji, a tak neplýtvají oblečením. Princ Louis má ovšem na sobě na novém snímku stejnou košili, jakou dříve nosil i jeho starší bratr princ George. Ten se do ní oblékl například i na fotce z roku 2023.

Podívejte se na zásadní momenty z korunovace, která loni zastínila narozeniny Louise:

Sdílejte článek
Štítky fotografie Instagram narozeniny Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Louis, princ z Cambridge George, princ z Cambridge

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.