Kate ukončila chemoterapii. Byl to strašidelný boj, přiznala. Vyhráno prý ještě nemá

Princezna Kate ukončila chemoterapii

Princezna Kate natočila emotivní video, které sdílela na sociální síti X. V nahrávce popisuje své pocity ze samotné nemoci a informuje, že má za sebou dokončenou chemoterapii.

Video nahrávka je velice ryzí, ukazuje princeznu Kate v doprovodu své rodiny. Společně tráví čas v přírodě a Kate u toho popisuje své pocity z posledních devíti měsíců. Toto období pro ni a její nejbližší bylo bezpochyby jedno z nejnáročnějších, se kterým se princezna kdy musela potýkat.

„Jak se léto nachýlilo ke konci, nedokážu ani slovy vyjádřit, jaká je úleva konečně dokončit chemoterapeutickou léčbu,“ cituje slova princezny web CNN. „Těchto devět měsíců bylo pro naši rodinu nesmírně těžké období. Život tak, jak ho znáte, se může v okamžiku změnit,“ popsala Kate své pocity v doprovodu manžela, prince Williama a dětí - prince George, princezny Charlotte a nejmladšího prince Louise. A dodala, že všichni museli náhle najít způsob, jak „najít směr v bouřlivých vodách a na neznámé cestě“.

Život tak, jak ho znáte, se může v okamžiku změnit...

V březnu letošního roku princezna potvrdila, že jí našli předrakovinové buňky a bude proto muset podstoupit preventivní chemoterapii, jak informoval web Sky News. „Boj s rakovinným onemocněním je složitý, strašidelný a nepředvídatelný pro každého, speciálně pro ty, kteří jsou vám nejbližší… Tento čas připomněl Williamovi a mně, abychom se těšili z maličkostí a vážili si důležitých věcí v životě, které spousta z nás často považuje za samozřejmost.  Jednoduše milovat a být milován,“ uvedla také princezna.

Čtěte také: Stav princezny Kate se zlepšuje. Chodí na procházky, nestojí ale o pozornost

Poznamenala však, že proces léčby postaví člověka „tváří v tvář vlastní zranitelnosti způsobem, o kterém jste dosud neuvažovali“, a vede k „novým pohledům na vše“. Princezna zároveň zmínila, že ještě nemá úplně vyhráno a cesta k úplnému uzdravení bude ještě dlouhá.

V březnu letošního roku princezna oznámila, že má rakovinu:

Sdílejte článek
Štítky celebrity Britská královská rodina Catherine, princezna z Walesu rakovina Kate Middleton chemoterapie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.