Celebrity

16. července 2024 09:03

Michaela Vlčková

Princezna Kate pustila fanoušky do soukromí. Ukázala domácí pohodu s dětmi

Princezna Kate (42) sdílela na sociální síti rozkošný snímek svých dvou ratolestí, jak sledují finále Mistrovství Evropy ve fotbale z pohodlí domova. Mezitím princ William (42) s nejstarším synem odcestoval do Německa, aby turnaj sledovali živě přímo z tribuny.

Princezna Kate vyvedla v neděli dceru princeznu Charlotte na finále mužské dvouhry tenisového turnaje Wimbledon. Následník trůnu, princ William, nezůstával pozadu a vydal se s nejstarším synem princem Georgem na finále fotbalového Eura.

Mohlo by vás zajímat: Princ William chce změnit monarchii. Bojí se, aby jeho děti nedopadly jako Harry

William a George tak společně sledovali poslední zápas letošního mistrovství Evropy Španělska s Anglií na berlínském stadionu Olympiastadion, připomněl magazín People.

Zatímco princezna Kate zůstala s dvěma ratolestmi doma, samozřejmě si finálový zápas také nenechali ujít. Sledovali ho z pohodlí jejich obývacího pokoje.

Snímkem princezny Charlotte a prince Louise, jak spokojeně sledují poslední turnaj Eura, se Kate pochlubila na sociální síti Instagram. „Vaše týmová práce, odvaha a odhodlání byly inspirací pro nás všechny, mladé i staré. Gratulujeme Španělsku,“ píše se v příspěvku, ke kterému Catherine připojila rozkošné foto svých potomků.

Děti královského páru byly při sledování také patřičně oblečeny. Obě na sobě měly fotbalový dres, přičemž každý měl se svým vlastním jménem.

Princezna Kate na Wimbledonu zářila. Předala pohár a dokonce se setkala s Krejčíkovou:

Sdílejte článek
Štítky královská rodina fotbal Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Mistrovství Evropy ve fotbale Louis, princ z Cambridge Charlotte, princezna z Cambridge George, princ z Cambridge EURO 2024 Kate Middleton

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 8. 2024

Berani, některé technologické vychytávky, které hojně využíváte, se dnes mohou porouchat. To by vás mohlo frustrovat, ale nevylévejte si na nich svou frustraci. To by vám nepomohlo. Zachovejte klid a zavolejte odborníka, aby problém vyřešil. Berte tento výdaj jako příspěvek na své vlastní duševní zdraví.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.