Celebrity

21. června 2024 15:30

Eliška Reiglová

Princezna Kate zveřejnila dojemný snímek Williama s dětmi. Milujeme tě, napsala

Britský princ William slaví 42. narozeniny. V jeho rodině už je tradicí, že u příležitosti tak velkého dne jednoho z členů je zveřejněna jedna z jeho dosud neviděných fotografií. Letos se na Instagramu prince a princezny z Walesu objevil snímek, který zachycuje jeho radostné chvíle s dětmi a jehož autorkou není nikdo jiný než Kate.

Princ William je nejstarším synem krále Karla III. a princezny Diany. Narodil se 21. června 1982 ve 21:03 hodin v londýnské Nemocnici u sv. Mary. Letos tak slaví už 42. narozeniny. Následník britského trůnu se momentálně kromě pracovních povinností věnuje především rodině, která potřebuje jeho oporu kvůli léčbě rakoviny princezny Kate.

Britská královská rodina se na veřejných událostech prezentuje velmi formálně a mnohdy může působit i chladně. Opak ale dokazují výjimečně zveřejňované snímky, které zachycují, jak společně tráví čas v soukromí. Princezna Catherine se rozhodla manželovi k narozeninám popřát i na sociálních sítích a přidala fotografii, na níž si hraje s dětmi.

Dva krásné snímky

Na snímku jsou William a jeho děti Charlotte, Louis a George zachyceni ve skoku. Fotografkou nebyl nikdo jiný než Kate, která se hlavně kvůli nemoci přesunula na druhou stranu objektivu. „Všechno nejlepší, tatínku. Moc tě milujeme,“ napsala na Instagram.

Podobný snímek byl na oficiálním účtu prince a princezny z Walesu zveřejněný i před několika dny, a to u příležitosti dne otců. Vypadá to, že obě fotografie byly zachyceny ve stejném prostředí, tedy na stejné pláži, nikoliv však ve stejný den. Je totiž evidentní, že všichni do jednoho na sobě mají úplně jiný oděv.

Podívejte se, jak princ William před dvěma lety oslavil kulatiny a jak s ním šel čas:

Sdílejte článek
Štítky Instagram narozeniny Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Louis, princ z Cambridge Charlotte, princezna z Cambridge George, princ z Cambridge

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.