Plzeňáky v Prostřeno! znechutí bydlení soupeřů. Samozvaný komik urazí soupeřku

Hádání věku - Prostřeno! S29 (83)

Nenechte si ujít Prostřeno!, které bude hodně o vaření, ale také o přiznané i nepřiznané taktice. Vyhrát chce koneckonců každý. Tento týden budou v podezření na taktika dva soutěžící. Tipnete si, kdo to může být?

V kraji Plzeňském se dá od 3. června dohromady parta odvážných, kteří budou chtít předvést to nejlepší, co v jejich kuchyních může vzniknout. Kuchyni budou ostatní ochutnávat domácí i světovou, některým bude chutnat víc, jiným méně. Jak se povede celý týden? Soutěžící budou bojovat nejen s taktikou a trémou, ale také s úkolem týdne, kterým je v tomto týdnu příprava pokrmu s pivem tak, aby nikdo nepoznal, že tam nemá co dělat. Budou se u stolu objevovat pletichy, nebo tentokrát půjde čistě jen o vaření?

Komu se dařit bude, komu nikoliv a kdo to nakonec celé vyhraje? Vše zjistíte už v pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17.55 a dozvíte se víc. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Svářeč Milan (39) se považuje za nekonfliktního pohodáře

Má z předešlého vztahu jednoho syna, který k němu jezdí na víkendy. Do pořadu ho přihlásila jeho přítelkyně se synem, protože podle nich Milan dobře vaří. Milan hosty pozve do skromného bydlení, kde žije s partnerkou. Slibuje menu jako zkušená hostitelka – paštiku s bagetkou, bylinkové máslo, hovězí vývar s domácí játrovou zavářkou, svíčkovou s domácím knedlíkem, buchtu nebo tiramisu. Jenomže u plotny to nejde jako po másle. Vývar si Milan zničí sám, když ho dá do hrnce se saponátem, a nezaujme ani dezertem, když tiramisu připraví z pomazánkového másla. Hodně se bude řešit i prostředí, do kterého je Milan pozve. Nebude to žádná velká hitparáda. Všichni uvidí, že Milanův život nebyl vždycky jednoduchý. A kolik bodů za své snažení nakonec dostane? Sledujte už v pondělí!

Úterý: Skladník Pavel (52) žije v malé garsonce a pasoval se na komika

Dřív žil po různých ubytovnách tam, kde měl práci. Vlastní rodinu nemá, jen rodiče. Do pořadu ho přihlásil kamarád, případnou výhru by využil na dovolenou a koupi lustru. Během zábavy se budou vyprávět vtipy. Pobaví ale spíš to, jak je Pavel zmateně vypráví. V průběhu týdne se ukáže, že je Pavel komik amatér. Hosty pozve do malinkatého skromného bytu, kde žije se svým spolubydlícím. I Pavel si troufá na tradiční domácí kuchyni – zelňáky, dršťkovou polévku, segedínský guláš a jablečnou buchtu. Úterní menu bude spíš pro chlapy. Přece jen vsadit na dršťkovou polévku, to chce odvahu. Dámy nadšené nebudou a nebude se jim líbit ani prostředí. I když se snažil Pavel trochu uklidit, nemají kvůli špinavému nádobí chuť k jídlu.

Středa: Laborantka Ivana (28) bude vařit u kamarádky

Přihlásila ji kolegyně a dlouholetá kamarádka, se kterou vždy Prostřeno! řeší a probírají. Původně se Ivana bála, ale bere to jako příležitost a chce to zkusit. Povahu má veselou, ale umí se vystresovat. Ivana hosty nepozve k sobě domů, protože jí to táta zakázal. Vařit bude u kamarádky na farmě. Hosty potěší hezkým prostředím a dobrým jídlem. Jako předkrm bude zelená roláda, polévka ze slepice, jako hlavní chod kuřecí roláda, šťouchaný brambor a velhartické pokušení na konec. U stolu nastane dusno, když Pavel Ivaně tipne o mnoho let víc. Ivana z toho bude zaražená a nepomohou ani vtipy.

Čtvrtek: Manažerka Terezie (25) se vdávala v Las Vegas

Pracovala jako recepční v hotelu a nyní dělá manažerku pivnice v Plzni. Je bezdětná a má manžela – vzali se v Las Vegas. Zatím žijí každý ve svém bytě, které jsou na jednom patře naproti sobě. Do pořadu se přihlásila, protože pokud se jí podaří vyhrát, tak se pak přihlásí její manžel. Terezie hodně dbá na pořádek, což se projevilo zejména v pondělí a úterý, kdy nebylo moc co pochválit. Každopádně Terezie si v kuchyni umí poradit a připraví kuřecí játrovou paštiku s bagetkou, hovězí vývar, knedlíčky, nudle, zeleninu, uzená vepřová žebra s bramborovou kaší a tvarohový dezert s ovocem. Víc než jídlo se ale bude řešit hostitelčin osobní život. Proč nejsou manželé spolu v bytě a jak mohou takhle fungovat? U stolu padne několik teorií, proč tomu tak je. Jestli se jim podaří záhadu rozluštit uvidíte na prima+. Všechny díly tohoto týdne budou k dispozici už v pondělí.

Pátek: Barman David (29) v pořadu byl asi před osmi lety, kdy bydlel s kamarády

Pracoval jako manažer nočního klubu a nyní pracuje jako barman. Aktuálně žije s přítelkyní v Plzni a do práce jezdí do Prahy. Do pořadu ho přihlásila přítelkyně, protože dobře vaří. David už v pořadu byl asi před osmi lety, kdy bydlel s kamarády ve sdíleném bydlení. Rád to zkusí znovu. David si myslí, že je kamarádský, ale občas i výbušný. Z party tak trochu vybočuje a všichni jsou zvědaví na jeho večer. Sází na moderní menu, které okoření zajímavými názvy: avo & chips, zelňajda, Juicy Holaňďák a na konec šmakec a kávec. Hosté nebudou z těch názvů moudří a budou padat různé varianty toho, co se nakonec na stole objeví. Na své si dneska přijde hlavně Pavel. Nejenom, že se dobře nají, ale dočká se i dárku. Dostane lustr, o kterém celý týden snil.

Jak se projeví v hlasování taktika a kdo nakonec vyhraje? Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno!

Pokud se vám Prostřeno! líbí, přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.