Prostřeno! s hvězdami reality show. Čekání, bláznivé kostýmy a zákeřná taktika

Hvězdy reality show – Prostřeno! S29 (6)

Prostřeno! bude tento týden v nezvyklé sestavě – s hvězdami reality show. K plotně i prostřenému stolu půjdou ti, kteří se už s diváky o své životy a talenty podělili – Simona Míková, Pitty, Věra Patt, Julian Záhorovský a Karel Frýd.

Znáte je z obrazovek, účastnili se společně i jednotlivě nejrůznějších reality show. Dvě ženy a tři muži, které už jste v obývacím pokoji měli. Díky tomu začali plnit stránky bulváru a víte o nich prakticky vše. Kromě toho, jestli umí vařit. Kdo se bude bát, komu to nepůjde a kdo předvede, že vaření je jeho silnou stránkou? Jak se komu v kuchyni bude dařit připravit naplánované složité i jednodušší menu a kdo se nejvíc zapotí u přípravy úkolu týdne, kterým je tentokrát příprava chuťové vzpomínky na reality show?

Zjistíme, jak se bulvární celebrity umí postavit k plotně, co na ní zvládnou vykouzlit a kdo bude taktikem týdne. Bude vůbec někdo takový, nebo celý týden uplyne v pohodě, každý den bude skvěle ladit a na hroty vůbec nedojde? Sledujte Prostřeno! a třeba zjistíte, že vše nemusí být výhradně české a klasické, ale také světové a moderní. Nebo to bude úplně jinak? Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku na prima+ a na televizních obrazovkách a hlasujte!

Pondělí: Podnikatelka Simona Míková (32) si udělala moderátorský kurz, její menu bude v angličtině

Jako první se k plotně postaví moderátorka rádia Kiss Simona Míková. Ta zkoušela v televizi najít lásku. Tu nenašla, zato našla sama sebe. Od své účasti v reality show se hodně změnila. Začala pracovat sama na sobě a užívat si života. V kuchyni se umí otáčet, menu připraví světové – chicken strips with green salad, pumpkin soup, chicken tacos a brownies with s’mores. Hosté si u čtení menu budou lámat hlavu, co je co. A zábava bude roztleskávací, Simona vezme hosty na trénink cheerleadingového družstva. Simona má skvělé rodiče a úžasného bratra, který je o osm let mladší a je velký bojovník. Bojoval s rakovinou, proti níž mu lékaři dávali velmi malou šanci. Dnes je to už šest let a on je tři roky v remisi. Tuto výzvu Simona přijala, protože ráda překonává svoji komfortní zónu – a vaření před kamerou pro ni výstup z komfortní zóny je. Těší se, že bude mít možnost poznat další fajn lidi, se kterými bude mít něco společného. Ráda ochutná, jak kdo vaří, a chce také zažít týden plný dobré zábavy. Ráda připravuje rychlé recepty, ale co na její menu řeknou hosté? A jak si tato parta sedne? Sledujte už v pondělí.

Úterý: Podnikatel Petr Krejczy (44) by část výhry předal na charitu

Účastník druhé řady VyVolených se už nevěnuje travesti show, ale má vlastní kosmetický salon. Zaměřuje se především na pánskou kosmetiku a sám vypadá daleko mladší, než ve skutečnosti je. Pity s oblibou chodí cvičit. Má rád operu a volný čas tráví se svým přítelem a pejskem. Sám o sobě tvrdí, že je veselý a hodný, někdy až blbý. Ve svém věku je už smířený se vším. Jak zaujme jeho menu? Pity hosty pozve do bytu, ve kterém žije s partnerem. Je to právě jeho přítel, kdo doma vaří, Pity se ale nechce nechat zahanbit, a tak si své menu společně s ním natrénuje. Partner bude přítomen i u vaření, ale jen jako poradní hlas, vařit bude Pity sám. A připraví jídla svých blízkých, když nachystá: lehký italský předkrm s domácím pečivem podle M., domácí cibulovou polévku podle V., špíz s chimichurri omáčkou a přílohou dle chuti podle P. K. a štrúdl s vanilkou a vaječným koňakem podle M. V kuchyni to Pity nakonec docela zvládne, bude mu ale mírně váznout obsluha a servírování. Hosté se tak musí připravit i na čekání. Sledujte už v úterý.

Středa: Babička na plný úvazek Věra Patt (56) považuje účast v Prostřeno! za dobrý nápad

Středeční soutěžní menu nachystá účastnice první řady VyVolených Věra Patt. Mezi její koníčky patří muzika – DJ a zpěv. Má ráda sport, baví ji hokej. Diváci se dozví, jak šel její život po úspěšné reality show dál. Věra žije v malinkaté garsonce v centru Prahy, kterou má naplněnou spoustou upomínkových předmětů z VyVolených. Nechala si všechno, co s úspěšnou reality show souviselo – kromě županu, podpisových karet nebo drobných upomínkových předmětů má doma třeba i ubrousky s logem pořadu. Věra sází na odvážné menu, když připraví barevné, zdravé překvapení, babiččinu polévku, fondue Bourguignonne a domácí omáčky a roládku Helenky Vondráčkové. Věra bude mít co dělat, aby své menu vůbec stihla. Hosté se musejí připravit na spoustu čekání a improvizace. U hlavního chodu bude málem hořet a na zábavu dorazí host – DJ Uwa, Věřin kamarád. Komu bude její kuchyně chutnat a donese ji její snaha k vítězství? Věra tento týden bude taktizovat, protože si přeje vyhrát. Nebude se bát udělit někomu jen jeden bod. A nebude to zaslouženě. Sledujte už ve středu.

Čtvrtek: Specialista na komunikaci Julian Záhorovský (38) rád skládá hudbu a vzpomíná na 90. léta

Ve čtvrtek předvede, co u plotny dovede, finalista pěvecké reality show Julian Záhorovský. Je šťastně zadaný. Vede veselý, klidný život a doufá, že to tak zůstane. Nikomu nikdy nevařil a tohle vše bere jako příležitost se něco naučit. Dnes už se neživí jen hudbou, ale pracuje i jako specialista komunikace. Ve volném čase rád jezdí na snowboardu a na inline bruslích. Miluje výlety a taky se zrovna nedávno přestěhoval do nového domu. Vlastně je v něm úplně čerstvě, zažije tak velkou premiéru v kuchyni. Julian sází na devadesátkové menu, když pro své hosty připraví: střelu z 90. let, český unikát, 90‘ bombu a pohár vítězů. Julian téma večera hostům prozradil, a tak měli šanci se na něj připravit a dorazit v zajímavých outfitech. Devadesátkových. Věra nepřijde s úsměvem na tváři, přes noc se jí v hlavě rozležel její večer. Uvědomila si, že se jí dotkly kritické poznámky soupeřů, a nechce si nechat nic líbit. Přinese Julianovi snaha výhru? Dívejte se už ve čtvrtek.

Pátek: Kondiční specialista Karel Frýd (38) byl od dětství veden ke sportu, činky nechá zvedat i soutěžící

V reality show, ve které byl, se mu říkalo Plyšák, je to ale spíš sporťák. Karel se živí jako kondiční specialista a osobní trenér. Samozřejmě miluje sport, pohyb a hlavně svou rodinu. Karel je hrdým otcem dvou dětí a hosty pozve k sobě domů, do baráčku, který je plný krásných fotek šťastné rodiny. Ani Karel moc času v kuchyni netráví, ale i on se na svůj večer náležitě připraví a vsadí na jídla, která sám zvládne nachystat: pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů na čerstvém chlebu, polévku z červené řepy a fenyklu, trenérův monstrózní flák hovězího masa na šťouchaných brambůrkách a nejlepší palačinky na světě. Na konzumaci steaku si Karel připraví překvapení – příbor, jenž bude vypadat jako činky, takže si při jídle všichni zaposilují. A zábava bude u místních hasičů, které Karel obdivuje. Sám by se také chtěl stát dobrovolným hasičem. Těší se, že v sobě najde toho kluka jako na učilišti, když se učil vařit, a předvede něco, co lidem vyrazí dech. Ne všichni fitness lidé musí vařit striktně podle diet, jde to i jinak. Bude jeho menu vítězné? Sledujte už v pátek.

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.