Prostřeno!: Uvidíte, jak Renata vypadala, než zhubla
Telefonní operátorka Renata (49) změnila jídelníček a hodně zhubla. Večer to dieta sice nebude, ale baštu uvaří náramnou…
Mostecká rodačka žije v paneláku, je podruhé vdaná a s manželem je baví záhady a rybaření. V kuchyni o sobě už dvojnásobná babička prozradí, že je na vaření prý „doslova ujetá“. To by se jí mohlo hodit. Poslední roky vaří zdravě, ráda v kuchyni experimentuje, bude lepší než Jitka, u které i Renatě včera chutnalo?
Podívejte se, jak Renata vypadala, než zhubla:
K účasti třetí hostitelku vyprovokoval manžel, který ví, že je ctižádostivá a chce si dokázat, že na to má. Uprostřed týdne bude zvěřina. Kance střelil tatínek a maso prošlo veterinární kontrolou, ujistí Renata Jirku. Jitka se už moc těší na sladkou tečku, což je bezé roláda s borůvkovo-šlehačkovým krémem, neboť tuší, že to bude velká dobrota. Jenže – Renata roládu včas nezavinula, a proto ji musí udělat ještě jednou. Ještě že má doma tolik vajíček, jinak by byla nahraná.
Hosté se bojí svalovce v mase, podívejte se na video:
Menu není levné, jen předkrm obsahuje kuře, parmazán, na rustikální bulky je třeba hrubozrnná ječná mouka a čerstvý sýr cottage. Také je pracný, proto je Renata v časovém presu a hostům zatím nabídne šampus. Ještě si musí pohrát se sýrovými košíčky nebo dodělat zavářku do vývaru s játrovou rýží a dochutit omáčku ke kančímu hřbetu s karlovarskými knedlíky. Stihne to?
A jak zvládla shodit tolik kilo, zajímá Jitku, když při šmejdění viděla Renatiny fotky „před a po“. Téma o zdravé stravě zaujme i spolustolovníky a při jídle se rozvine živá konverzace. I když tahle večeře dietní právě není, dobrá ale je! Včetně polévky, kde je také kančí maso, a hlavního chodu, což je vlastně svíčková z divočáka. A protože se jde na střelnici k tatínkovi, ještě před zábavou bude dezert, který Renatě napodruhé vyšel na jedničku.
Dívejte se na Prostřeno! každý všední den od 17.50 a hlasujte!
SLEDUJTE PROSTŘENO ONLINE