Celebrity

16. října 2023 10:45

redakce Prima Ženy

První dáma bude dva týdny bez prezidenta. Na své cestě do Thajska se vzdala i ochranky

Prezident Petr Pavel má spoustu práce, a tak se první dáma vydala na cesty sama. Podle deníku Blesk odletěla na celé dva týdny a vzdala se ochránců, kteří s ní měli být z bezpečnostních důvodů.

Eva Pavlová doprovází svého manžela na významných cestách, teď si ale chce nejspíš odpočinout a užít si slunce a moře v Asii. Jak informoval deník Blesk, s kamarádkou vyrazila na dva týdny do Thajska. „Odletěla v týdnu s kamarádkou. Mají dovolenou, dámskou jízdu,“ uvedl zdroj z prezidentské kanceláře. Dodal také, že se první dáma měla vzdát ochranky, která ji měla na dovolené provázet.

Eva Pavlová vyniká svým stylem. Na společenských akcích většinou vynese slušivé modely:

Chráněné osoby se mohou ochranky vzdát na vlastní žádost, například kvůli dovolené nebo soukromému programu. Než dokument o zřeknutí se ochrany podepíšou, měli by situaci zvážit a vyhodnotit ti, kteří za jejich bezpečnost zodpovídají.

Přestože je Eva Pavlová aktivní na sociálních sítích, snímky z její dovolené nejspíš neuvidíme. Tiskové oddělení Hradu se k její cestě nechce vyjadřovat.

Sdílejte článek
Štítky dovolená Thajsko Petr Pavel První dáma Eva Pavlová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.