Celebrity

16. října 2023 10:45

redakce Prima Ženy

První dáma bude dva týdny bez prezidenta. Na své cestě do Thajska se vzdala i ochranky

Prezident Petr Pavel má spoustu práce, a tak se první dáma vydala na cesty sama. Podle deníku Blesk odletěla na celé dva týdny a vzdala se ochránců, kteří s ní měli být z bezpečnostních důvodů.

Eva Pavlová doprovází svého manžela na významných cestách, teď si ale chce nejspíš odpočinout a užít si slunce a moře v Asii. Jak informoval deník Blesk, s kamarádkou vyrazila na dva týdny do Thajska. „Odletěla v týdnu s kamarádkou. Mají dovolenou, dámskou jízdu,“ uvedl zdroj z prezidentské kanceláře. Dodal také, že se první dáma měla vzdát ochranky, která ji měla na dovolené provázet.

Eva Pavlová vyniká svým stylem. Na společenských akcích většinou vynese slušivé modely:

Chráněné osoby se mohou ochranky vzdát na vlastní žádost, například kvůli dovolené nebo soukromému programu. Než dokument o zřeknutí se ochrany podepíšou, měli by situaci zvážit a vyhodnotit ti, kteří za jejich bezpečnost zodpovídají.

Přestože je Eva Pavlová aktivní na sociálních sítích, snímky z její dovolené nejspíš neuvidíme. Tiskové oddělení Hradu se k její cestě nechce vyjadřovat.

Sdílejte článek
Štítky dovolená Thajsko Petr Pavel První dáma Eva Pavlová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.