Celebrity

25. června 2024 17:45

David Laštovka

Pavla Tomicová byla dvakrát vdaná. Zhubla, až když začala pořádně jíst

Herečka Tomicová se ukázala ve společnosti

Herečka Pavla Tomicová má za sebou těžké životní období. Po 19 letech ji kvůli mladší kolegyni Kristýně Kociánové opustil manžel, herec Ondřej Malý. Na začátku roku 2024 kvůli zdravotním problémům ukončila veškerou práci a stáhla se do ústraní. Jak je na tom nyní?

Když herečka Pavla Tomicová na začátku roku 2024 kvůli zdravotním problémům přerušila působení v seriálu ZOO a zrušila veškerou práci na divadelní scéně, její příznivci se o ni strachovali. Vypadala vyčerpaně, ustaraně, psychicky na dně… Bylo patrné, jak s ní rozchod s manželem Ondřejem Malým zamával. Už v prvním manželství, které trvalo deset let a z něhož má syna Adama, se spálila. Manžel jí oznámil, že se mu líbí muži, a od rodiny odešel.

Největší oporou jí byly děti a sestra

Pro mnohé byl rozchod Pavly Tomicové a Ondřeje Malého nečekaný. Vychovávali dceru Anežku a vypadali jako spokojená rodina. Malý se však zamiloval do o 19 let mladší herečky Kateřiny Kociánové a Pavlu opustil. Před dvěma lety se mu s Kociánovou narodil syn Jakub.

Čtěte také: Překvapivá reakce Tomicové na odchod Malého. Bála se, že to bude jako s prvním manželem

Nyní se zdá, že se život Pavly Tomicové začíná obracet konečně k lepšímu a je z nejhoršího venku. Opět se vrátila k práci, začala hrát v divadlech a čeká ji natáčení nového seriálu. Zhubla neuvěřitelných 35 kilogramů, cítí se mnohem lépe, moc jí to sluší a je zase samý úsměv. Velkou oporu v nejtěžších chvílích měla ve své rodině, včetně o pět let starší sestry Naděždy Chrobkové, která je rovněž herečkou.

Jaké diety doporučuje?

Pavla Tomicová sváděla s nadváhou boj prakticky celý život. Obvykle to mívala tak, že přes den nejedla skoro nic, a když večer přišla domů, přejídala se. Jak přiznala, vyzkoušela snad všechny možné diety. „Během jedné kúry mi k mému překvapení pan dietolog řekl, že jsem podvyživená, což by mě ani ve snu nenapadlo. Vysvětlil mi, že hrozně špatně žiju a jím. Že žádné diety držet nemusím, ale měla bych se naopak pořádně nadlábnout. Neměla jsem zkrátka režim a skoro nic nejedla. Dokud jsem si to nezměnila v hlavě, nedařilo se mi zhubnout. Zlepšilo se to, až když jsem začala pravidelně jíst. Vůli jsem nikdy neměla, ale odhodlání mi nikdy nechybělo,“ prozradila herečka redaktorovi webu Prima Ženy.

Mohlo by vás zajímat: Ilona Csáková promluvila o dokonalé kondici. Hodím se do pohody a dám si chleba se sádlem, tvrdí

Do té doby prý byla věčnou dietářkou, která se večer nemohla dočkat rána, aby se najedla. „A najednou jsem si mohla dát klidně i sladké. Měla jsem dovoleno jíst všechno, tak jsem se neomezovala, nevážila se a jen si užívala. Tehdy jsem během měsíců zhubla deset kilo. Bohužel, pak jsem zase sklouzla do svého jídelního stereotypu a nabrala to zpátky. Ale všem ženám bych to doporučila,“ uvedla Pavla Tomicová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.