Celebrity

31. března 2023 12:30

redakce Prima Ženy

Pavla Tomicová v show šokovala svou diagnózou. Všechny pobavila

Máme rádi Česko - Prachařovi a Tomicová o diagnózách

Herečka Pavla Tomicová rozesmála publikum při debatě, v níž se účinkující zábavné show svěřovali se svými diagnózami. Notovala si zejména s Jakubem Prachařem, který si určil neurovývojovou poruchu. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Účast maminky a sestry Jakuba Prachaře v zábavném pořadu nabídne sondu do jejich rodinných vztahů. „Je to poprvé, kdy sledujete okamžik, kdy se někoho vzdá celá rodina,“ komentuje situaci, kdy se proti kapitánovi Jakubu Prachařovi postaví nejdůležitější ženy jeho života. Tohle rozložení totiž bylo jejich přáním. „Jsme tady, abychom ho porazily,“ ohlásí hned zkraje Jakubova sestra Mariana Prachařová. „Ano, my jsme rády, že jsme proti. Kdybyste řekli, že jsme s ním, nepřijdeme. Jsme tvrdá sestava,“ dodá Jakubova maminka Dana Batulková, která to se synem nemívá lehké.

Jakuba to však nijak nezaskočí. „Nedivím se. Ale nesnesitelného si mě vyrobili, mají to mít, nedá se nic dělat. Navíc jsem si letos diagnostikoval ADHD, aby se o mně nemohlo říkat, že jsem nesnesitelný, jsem pouze těžce nemocný,“ vysvětlí si po svém rozhodnutí ženské části své rodiny Jakub. Do debaty o psychických poruchách se nečekaně zapojí i herečka Pavla Tomicová, již si diváci zamilovali v seriálech Slunečná či v aktuální ZOO. „Jestli se můžu vyjádřit k těm nemocem... Jeden můj kamarád o mně řekl, že jsem maniodepresivní s tím, že se deprese zatím nedostavila,“ řekne s humorem sobě vlastním Tomicová.

Chudé dětství Jakuba Prachaře

Lehce úzkostný stav v ní nicméně záhy probudí Prachařovi líčením Jakubova chudobného dětství. „Měli jste doma něco podobného?“ zeptá se Libor Bouček Dany Batulkové na to, zda jeho dokonalá práce s přihlašovacím tlačítkem nemůže mít průpravu v dětství. „Ty se ptáš proto, že to s tím Kubovi tak jde, viď?“ hádá Batulková. „Spíš proto, že je tím posedlý,“ upřesní moderátor. „Je. Protože to doma neměl,“ vysvětlí Jakubova maminka.

Čtete také: Jakub Prachař přiznal zvláštní úchylku. Po snězení sushi se nechává svázat

A to bude voda na synův mlýn. „A jsme u toho, o chudobě v naší rodině jsem tady nikdy nelhal. My jsme si doma ani ničím nesvítili. Když se šlo spát, maximálně jsi měl dva křemínky, kterými sis proškrtal cestu k postýlce. A ty zahřáté křemínky sis pak přiložil na prsa…,“ vypráví. „Místo peřinky,“ doplní Jakuba pohotově maminka v show Máme rádi Česko, kterou uvidíte v pátek večer na Primě.„Tohle,“ ukazuje Jakub na přihlašovací tlačítko, „by se dalo vyrobit z mističky, ale tu jsme taky neměli. Jedli jsme jenom to, co jsme udrželi v rukou. Polévka se u nás nepřipravovala, ono nebylo z čeho,“ snaží se vzbudit lítost Jakub Prachař.

Minimálně u jeho spoluhráčky Pavly Tomicové se mu to povede. „Ještě chvíli a nechám je vyhrát,“ dojme se naoko herečka. Na prohru ostatně svého kapitána připravuje od začátku. „Ráda bych se jen svěřila se svojí obavou. Jak jsem zhubla, lidi se mě často ptají, kde jsem nechala svoji druhou půlku. Tak se bojím, že tu chytřejší jsem nechala doma,“ pobaví znovu Tomicová.

Uvidíme, jestli se skutečně Daně Batulkové a Marianě Prachařové společně s Xindlem X a Vojtou Kotkem podaří porazit soutěživého a takřka neporazitelného Jakuba Prachaře a jeho tým ve složení Pavla Tomicová, Jakub Vágner a Žofie Dařbujánová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.