Celebrity

27. dubna 2024 06:45

David Laštovka

První manželství Leoše Mareše zničily nevěry. Bývalá žena Monika mu tu současnou přeje

Leoš Mareš v Show Jana Krause

Moderátor Leoš Mareš, který slaví 48. narozeniny, v životě prožil velmi bouřlivé období. Po rozchodu se svojí první ženou Monikou si začal užívat po boku krásných modelek. Žádný vztah ale neměl příliš dlouhého trvání. Co dnes dělá jeho bývalá manželka a jak spolu vycházejí?

První velkou láskou Leoše Mareše byla o rok starší Monika Poslušná. Seznámili se v roce 1998 v rádiu, v němž oba pracovali. On jako moderátor, který teprve rozjížděl svoji uměleckou kariéru, ona v marketingu. Jejich vztah se zdál být idylický. Když se stal Mareš hvězdou, vytvořili jeden z nejsympatičtějších párů v českém showbyznysu.

V listopadu roku 2005 se jim narodil syn Jakub a o dva roky později Leoš velmi romanticky požádal Moniku o ruku. Pozval ji do kina, kde byli pouze oni dva. Po úvodních titulcích se na plátně místo plánovaného hollywoodského filmu objevil videopříběh o jejich seznámení, který Mareš natočil se svými kamarády. Následně před ní poklekl s diamantovým prstenem v hodnotě jednoho milionu korun. Dojatá Monika řekla okamžitě ano.

Skandál před svatbou, která vyšla na čtyři miliony

Dva měsíce před svatbou však přišel šok. V bulváru se objevily fotky nahého spícího Leoše s prostitukou. Moderátor po skandálu oznámil, že si z osudného večera nic nepamatuje a někdo mu musel dát něco do pití. Monika mu nakonec odpustila a svatba se uskutečnila. Konala se na zámku Jemniště a vyšla na zhruba čtyři miliony korun.

Čtěte také: Mareš dojal písní pro Gotta celé Česko. Byl jste naše slunce, svítíte nám dál, zpíval

O rok později se jim narodil druhý syn Matěj a vypadalo to, že je krize zažehnána. Rodinné štěstí ale příliš dlouho netrvalo. V roce 2010 Mareš od rodiny definitivně odešel. Jak se ukázalo, předcházely tomu jeho časté nevěry. Jako první se ozvala finalistka Miss ČR 2007 Lucie Petrišková, která přiznala, že s Marešem udržovala milostný poměr téměř rok. Několik měsíců pak moderátor randil s modelkou Gabrielou Dvořákovou, po ní s bývalou první vicemiss Hanou Svobodovou, slovenskou topmodelkou Michaelou Kociánovou nebo Petrou Faltýnkovou.

Bývalá manželka je single a začala podnikat

Bouřlivé období Leoše Mareš ukončila až stylistika Monika Koblížková, která do jeho života vstoupila na začátku léta roku 2015. Potkali se na svatbě společného kamaráda Filipa Vaňka a od té doby tvoří nerozlučný pár. Svatbu měli v roce 2018 a o čtyři roky později se jim narodila dcera Alex. V jejich vztahu je dodnes všechno zalité sluncem.

Mohlo by vás zajímat:

„Ona je bojovná, já jsem oddaný,“ přiblížil s úsměvem Leoš Mareš v pořadu Show Jana Krause. Díky Monice se zklidnil a usadil se. Krásné vztahy udržuje se svými dospívajícími syny i s bývalou manželkou. Ta po rozvodu s Leošem prožila několik nevydařených vztahů a momentálně je nezadaná. Věnuje se synům, kteří jsou pro ni vším, a dokonce začala podnikat. Novou lásku Marešovi přeje.

Marešova současná manželka, se kterou má moderátor dceru Alex, promluvila nejen o rodičovství:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.