Móda a krása

30. září 2024 14:12

Michaela Vlčková

Nejvyšší česká miss Karolína Kopíncová: Šaty mi končí u kolen a loktů. Přicházím o práci

Když jde Karolína Kopíncová (26), která měří 184 centimetrů, po přehlídkovém mole, pokaždé je nejvyšší modelkou. Mnozí by možná očekávali, že je to výhodou, opak je ale pravdou. Kvůli své výšce totiž Karolína často přichází o práci.

Být nejvyšší modelkou na konkurzu se prý většinou nevyplácí. Karolíně Kopíncové v práci často dávají košem a přednost dostanou modelky, které jsou o kousek nižší. „O pár centimetrů méně by mi nevadilo. O hodně prací jsem kvůli výšce přišla,“ přiznala někdejší vítězka soutěže krásy Miss Czech Republic v rozhovoru pro web Super.cz.

„Jsem hodně vysoká a jsem kvůli tomu celá mohutnější, i když to zní divně. Cítím se sice dobře, ale ty míry už úplně modelkovské nejsou. Když si vedle mě stoupne trošku nižší dívka, mírami je jinde než já a tu práci dostane,“ popsala kráska.

Čtěte také: Vatu nejíme a drogy nebereme. Prostředí podle české modelky prošlo brutální proměnou

S problémy kvůli výšce se setkala už i v zahraničí, například v Turecku. „V Turecku jsem se hodila na svatební šaty, prádlo, plavky. Ale klasickou kolekci jsem nefotila žádnou. Nikdo si mě nevzal,“ svěřila se.

Vzhledem k její postavě je Karolína omezená v tom, co může v modelingu předvádět. „Jsem limitovaná prací, kterou můžu dělat. Nikdo na mně nebude fotit nové kolekce. Šijí se konfekční velikosti, a jak jsem přerostlá, tak mi všechno končí u kolen, u loktů,“ vysvětlila modelka.

Linda Evangelista po zkaženém zákroku žila v ústraní. Teď si podmanila pařížský týden módy:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.