Celebrity

27. března 2024 08:30

Eliška Reiglová

Regina Holásková z VyVolených si stýská po dceři. V péči ji měla babička, pak otec

Style - Vyvolení

V roce 2005 se po účasti v reality show VyVolení zařadila Regina Holásková mezi nejvýraznější televizní osobnosti. Divoška, která nemívala problém s nahotou, ale uměla slávy využít jen krátkodobě. Dnes řeší především to, že nemá v péči dceru Isis Paolu, po níž se jí hodně stýská.

Po skončení první řady VyVolených otěhotněla Regina Holásková (dnes používá jméno Regia Agia) s Pavlem Tesařem. Problematický vztah nevydržel ani do konce těhotenství. Než se narodila malá Isis Paola, tak šla dvojice od sebe. V té době Regina bydlela v chatové oblasti u Brněnské přehrady a chtěla stavět dům. Neměla na něj ale peníze. Celý její život se začal velmi komplikovat.

„Ano, neměly jsme a nemáme to stále lehké. Nejhorší bylo, když byla ještě malinká a nerozuměla, proč musím večer pryč. Obě jsme dlouho plakaly. Dodnes není svěřená do mé péče,“ uvedla Holásková pro web Vipstar.cz. V minulosti se přitom své dceři snažila svou nepřítomnost vynahrazovat, později i méně pracovala, aby mohla být s ní.

Čtěte také: Rapper Pluto z VyVolených má problémy se zákonem. Brazilská policie žádá o jeho vydání

„I proto měla jako jedno z mála dětí vlastní poničku (klisna poníka, pozn. red.), abych jí ta traumata alespoň trochu vynahradila. Práci jsem omezovala na minimum, abychom mohly být co nejvíce spolu. Měly jsme moc hezký vztah. Snažila jsem se jí dopřát co nejvíce svobody a přírody,“ vysvětlila.

Dcera v péči otce

Když byl dceři někdejší reality hvězdy rok, sociálka vyhodnotila, že Regina není schopná se o dítě starat. Dcera jí byla odebrána a skončila nakonec u své babičky. Což bylo asi v tu chvíli nejlepší možné řešení. V současné sobě je Isis Paola v péči otce, s nímž žije zhruba 90 kilometrů od Brna.

„Žijí v domě po rodině jejího dědečka, kam jezdila odmala,“ dodala Regina, která se chtěla realizovat prostřednictvím umění, ale nakonec se jí to nepodařilo tak, jak si představovala. Obrazy, které malovala, měly být jen počátečním krokem, právě u nich ale, minimálně prozatím, vše skončilo.

Sdílejte článek
Štítky péče rodina VyVolení dcera Regina Holásková Pavel Tesař

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.