Celebrity

14. prosince 2023 05:30

Marie Makovská

Řepka a Kristelová řekli, jak oslaví Vánoce. Překvapení mu nejdou, prozradila Kateřina

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová prozradili, jak oslaví Vánoce

Málokterý vztah toho ustál tolik, jako ten Řepkův s Kateřinou Kristelovou. Propírala ho snad všechna média. Fotbalista se nyní rozhodl, že odhalí ještě víc. Tentokrát ale ze svého pohledu, prostřednictvím biografického filmu s podtitulem Hříšník. Pro web Prima Ženy s partnerkou promluvili nejen o chystaném snímku, ale také o tom, jak oslaví blížící se Vánoce nebo Tomášovy kulatiny.

„Samozřejmě, že mě to dojalo. I když vedle Tomáše žiju a zdá se, že bych měla být o všem obeznámena, tak je tam spousta věcí a hlubin, kam se právě ten film ponoří, které pro lidi byly dřív utajené. A tím ten film bude zajímavý,“ okomentovala upoutávku na film Hříšník Řepka Kateřina Kristelová, která je dle Tomášových slov jeho strážným andělem. Zmíněný teaser ve finální podobě viděla poprvé a vzbudil v ní, stejně jako v Tomášovi, silné emoce. „Moje přání bylo, aby Kačka u toho filmu byla, aby mi asistovala, je to můj mentor a já jsem ji u toho potřeboval,“ vysvětlil Tomáš Řepka.

Přečtěte si také: Fotbalový rebel Tomáš Řepka se svěřil, kdy to s ním jeho ženy měly nejtěžší

Kateřina Kristelová nám v rozhovoru, který si můžete pustit v úvodu článku, mimo jiné prozradila, proč si myslí, že u filmu nejednou zalapá po dechu. Na samotné uvedení snímku si budeme muset počkat do příštího roku. Blíží se ale Vánoce, proto jsme se nezapomněli zeptat, jak je pár oslaví.

Skromné Vánoce

„Já jsem člověk, který má od prvního prosince stromeček a výzdobu,“ prozradila na sebe Kateřina a hned se u Tomáše ujistila, že mu to nevadí. „Je to strašně brzo, protože mám pak pocit, že to zase strašně brzo sundavám a druhého ledna má Tomáš narozeniny a mně už přijde, že by se to mělo druhého ledna zaměřit na jeho padesátiny a ne na atmosféru Vánoc,“ vysvětlila.

Svátky prožijí v kruhu rodinném a se svými blízkými, žádné velké dary neplánují. „Budeme spolu a s mojí dcerou, před tím se stavíme za našimi blízkými, Tomáš si určitě vyřeší Vánoce se svými dětmi, na které se taky moc těší, a tak dále, klasika. Myslím, že nejsme ničím výjimeční. A pokud jde o dárky, tak my si toho koupíme, asi jako všichni, hodně během roku, co potřebujeme, takže teď je to o takovém drobném překvapení,“ vysvětlila Kateřina s otazníkem v očích směrem k Tomášovi, který ji ujistil, že překvapení bude. „Lásko, ty se rád necháváš překvapovat, ale nemůžeš říct, že bys úplně překvapoval,“ práskla na něj s humorem.

Oslava padesátin

Tomáš Řepka v rozhovoru pro Prima Ženy také prozradil, jaký typ dárků má jeho partnerka nejradši a co plánují do roku 2024. Mimo jiné je to právě oslava Tomášových padesátin. Jak se na ni těší? „Já se na to těším, jsou to kulatiny. Teď mám trošku obavu, jaké tam bude překvápko, protože jak znám Petra (Větrovského - pozn. red.) a svou ženu, tak tam se to neobejde bez nějakého velkého překvapení... zase budu paf, protože žena tohle umí,“ usmál se Tomáš potutelně.

Ve filmu se představí ten pravý Řepka, prozradil bývalý fotbalista:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.